TrussardiUomo Eau de Toilette uraknak

3×
Trussardi Uomo Eau de Toilette uraknak
Trussardi Uomo Eau de Toilette uraknak
100 ml
16 450Ft

16 450,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: TRU0439 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 10. 21.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 10. 21.

Leírás Trussardi Uomo
Összetétel

Milyen lehet Olaszország esszenciájának az illata? Pontosan olyan, mint a férfi Trussardi Uomo Eau de Toilette, amely egy szempillantás alatt egyenesen Milánóba repíti. Olyan fűszeres, virágos és fás illattal öleli körül, amely hangsúlyozza a karizmáját és nem hagyja beolvadni a tömegbe.

  • aromás illat
  • karizmatikus férfiaknak
  • hétköznapi viseletre és különleges alkalmakra is kiváló

Az illat összetétele
A csábító illat a szerecsendió és a zamatos bergamott illatjegyeivel bontakozik ki, ugyanakkor a galbánum is érezhető a nyitányában. A szívillat a muskotályzsályával kombinált édes ibolyáé, amihez az alapillatban tökéletesen társul az érzéki bőr, az egzotikus pacsuli és a lágy moha.

Az illat története
A Trussardi vállalat 2011-ben jelentette meg a piacon a parfümöt, mégpedig a 100. évfordulója alkalmából. Az illatkompozíció a híres Aurelien Guichard parfümőr munkája. A parfüm fényűző benyomását a pompás megjelenésű üvegcse még tovább fokozza.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szerecsendió, bergamott, galbanum
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
muskotályzsálya, ibolya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
moha, pacsuli, bőr
Az illat fajtája
aromás

Trussardi a márkáról

A Trussardi márka az olasz életstílus eszenciája. 1911-ben alapították Bergamoban és eredetileg luxus kesztyűk készítésével foglalkozott, azonban évtizedeken belül a világdivat egyik legsikeresebb vállalatává vált. A 60-as években Nicola Trussardi a minőségi alapanyagoknak, fejlett szabástechnológiának és a bőrkidolgozás kutatásának köszönhetően magasabb szintre emelte a bőrtermékek gyártását. A márka hamarosan megkezdte a divat kiegészítők, női és férfi ruházati kollekciók, illetve az Alfa Romeo kocsik luxus beltéri kellékeinek gyártását is.

A Trussardi illataiban is a hagyományokat, az olasz kultúrát és napjaink irányzatait tükrözi. Valamennyi Trussardi parfüm ezeket az értékeket hordozza és az olasz életstílus által ihletve született. Érdemes kipróbálni a Trussardi My Name női Eau de Parfum vagy a kultikus Trussardi My Land férfi illatot. Szagoljon bele az olasz elegancia, minőség és presztízs eszenciájába.

Értékelés Trussardi Uomo3