TrussardiRiflesso Eau de Toilette uraknak

3×
Trussardi Riflesso Eau de Toilette uraknak
Trussardi Riflesso Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
16 480Ft

Spóroljon 7%
100 ml
15 180Ft

Raktáron | 15 180,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: TRU1038
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

Az olaszoknak van ízlésük, stílusuk és karizmájuk, és nagyon jól tudják, mi a divat. A Trussardi Riflesso férfi Eau de Toilette egy csepp olasz sármot ad Önnek is. A soha meg nem álló férfi számára készült, aki tele van pozitív energiával, aki nem versenynek tekinti a sportot, hanem a természetes elegancia kifejezésének.

  • keleties, fás illat
  • modern férfiaknak
  • hétköznapi viseletre és különleges alkalmakra is kiváló

Az illat összetétele
Zamatos kezdete a zöld alma, a friss rózsaszín grépfrút és a bergamott tónusaihoz tartozik. Szívében a levendula édeskés akkordjai bontakoznak ki az ibolyalevelekkel és a bódító muskátlival. Az illat alapjában az érzéki bőr, a tonkabab és a vetiver örvendeztetik meg. 

Az illat története
Az illatkompozíció alkotója Veronique Nyberg nagyon sikeres parfümőr, elegáns üvegcséjét pedig Carlo Colombo tervező készítette. Az illat 2017-ben került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsaszín grapefruit, bergamott, zöldalma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula, gólyaorr, ibolya levelek
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, bőr, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális, fás

A Trussardi márka az olasz életstílus eszenciája. 1911-ben alapították Bergamoban és eredetileg luxus kesztyűk készítésével foglalkozott, azonban évtizedeken belül a világdivat egyik legsikeresebb vállalatává vált. A 60-as években Nicola Trussardi a minőségi alapanyagoknak, fejlett szabástechnológiának és a bőrkidolgozás kutatásának köszönhetően magasabb szintre emelte a bőrtermékek gyártását. A márka hamarosan megkezdte a divat kiegészítők, női és férfi ruházati kollekciók, illetve az Alfa Romeo kocsik luxus beltéri kellékeinek gyártását is.

A Trussardi illataiban is a hagyományokat, az olasz kultúrát és napjaink irányzatait tükrözi. Valamennyi Trussardi parfüm ezeket az értékeket hordozza és az olasz életstílus által ihletve született. Érdemes kipróbálni a Trussardi My Name női Eau de Parfum vagy a kultikus Trussardi My Land férfi illatot. Szagoljon bele az olasz elegancia, minőség és presztízs eszenciájába.