Trussardi My Land Eau de Toilette uraknak

18×
Trussardi My Land Eau de Toilette uraknak
Trussardi My Land Eau de Toilette uraknak
Akció
50 ml
9 410Ft

18 820Ft / 100 ml, áfával
Kód: TRU0459 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 02. 01.
Személyes átvétel
szombat 2021. 01. 30.

Trussardi My Land parfüm leírása
Összetétel

Burkolja magát olyan ellenállhatatlan és érzéki illatba, melynek köszönhetően igazi olasznak érezheti magát. A férfi Trussardi My Land Eau de Toilette a napfényes olaszországi atmoszférát és az összetéveszthetetlen olasz stílust rejti magában. Neve arra a hazaszeretetre utal, amely mindnyájunkban ott lakozik.

  • aromás illat
  • a Trussardi márka Olaszországhoz való kötődését fejezi ki
  • mindennapos viseletre ideális

Az illat összetétele
Nyitányát a felfrissítő mandarin és a játékos bergamott összjátéka adja, melyhez a szívillatban csatlakoznak a levendula részegítő és az ibolya édes akkordjai is. Magában az alapillatban, mely a leghosszabb ideig kíséri majd, az érzéki tiszta bőr, a tonkabab, a kasmírfa és az összetéveszthetetlen vetiver mutatja meg magát.

Az illat története
A parfüm a Trussardi márka és az olasz Milánó közötti erős kötődésre mutat rá. A szülőföld és a szülőváros iránti szeretetet, valamint a hazatérés örömét szimbolizálja. Legalább ennyire figyelemreméltó a valódi bőrrel díszített, luxus kivitelű üvegcse is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű, bőr, kasmírfa
Az illat fajtája
aromás

Trussardi a márkáról

A Trussardi márka az olasz életstílus eszenciája. 1911-ben alapították Bergamoban és eredetileg luxus kesztyűk készítésével foglalkozott, azonban évtizedeken belül a világdivat egyik legsikeresebb vállalatává vált. A 60-as években Nicola Trussardi a minőségi alapanyagoknak, fejlett szabástechnológiának és a bőrkidolgozás kutatásának köszönhetően magasabb szintre emelte a bőrtermékek gyártását. A márka hamarosan megkezdte a divat kiegészítők, női és férfi ruházati kollekciók, illetve az Alfa Romeo kocsik luxus beltéri kellékeinek gyártását is.

A Trussardi illataiban is a hagyományokat, az olasz kultúrát és napjaink irányzatait tükrözi. Valamennyi Trussardi parfüm ezeket az értékeket hordozza és az olasz életstílus által ihletve született. Érdemes kipróbálni a Trussardi My Name női Eau de Parfum vagy a kultikus Trussardi My Land férfi illatot. Szagoljon bele az olasz elegancia, minőség és presztízs eszenciájába.

Értékelés Trussardi My Land18