Trussardi Levriero Collection Donna Eau de Parfum hölgyeknek

Trussardi Levriero Collection Donna Eau de Parfum hölgyeknek
Trussardi Levriero Collection Donna Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
43 050Ft

Spóroljon 23%
100 ml
32 900Ft

32 900,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: TRU01858 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Trussardi Levriero Collection Donna
Összetétel

Időtálló klasszikus, amely elismeri a természetes szépséget, nőiességet és eleganciát. A női Trussardi Levriero Collection Donna eau de parfum gyorsan egyéniségének nélkülözhetetlen részévé válik.

  • virágos illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • luxus illat igényesek számára
  • limitált kiadás

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
yuzu, vizes gyümölcs, cedrátcitrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin tea, narancsfa virág, tündérrózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, vanília, szantálfa, pacsuli
Az illat fajtája
virágos

Trussardi a márkáról

A Trussardi márka az olasz életstílus eszenciája. 1911-ben alapították Bergamoban és eredetileg luxus kesztyűk készítésével foglalkozott, azonban évtizedeken belül a világdivat egyik legsikeresebb vállalatává vált. A 60-as években Nicola Trussardi a minőségi alapanyagoknak, fejlett szabástechnológiának és a bőrkidolgozás kutatásának köszönhetően magasabb szintre emelte a bőrtermékek gyártását. A márka hamarosan megkezdte a divat kiegészítők, női és férfi ruházati kollekciók, illetve az Alfa Romeo kocsik luxus beltéri kellékeinek gyártását is.

A Trussardi illataiban is a hagyományokat, az olasz kultúrát és napjaink irányzatait tükrözi. Valamennyi Trussardi parfüm ezeket az értékeket hordozza és az olasz életstílus által ihletve született. Érdemes kipróbálni a Trussardi My Name női Eau de Parfum vagy a kultikus Trussardi My Land férfi illatot. Szagoljon bele az olasz elegancia, minőség és presztízs eszenciájába.

Értékelés Trussardi Levriero Collection Donna