Ugrás a fő tartalomhoz

TRESemmé

A TRESemmé márkáról

Egy szép frizura fokozni tudja az önbizalmat és jobbá teszi az egész napot. Ezzel a TRESemmé márka is teljesen tisztában van. Küldetése olyan hajápoló termékek létrehozása, amelyek ugyanolyan jó minőségűek, mint amilyenekkel a fodrászszalonokban találkozhatunk, de azoknál sokkal megfizethetőbbek. Mert minden nő megérdemli, hogy bájosnak érezze magát.

A TRESemmé hajkozmetika először 1948-ban jelent meg a piacon. Az Edna L. Emme márka alapítója korábban fodrászként dolgozott, s így tudta, hogy a szép haj hogyan tudja erősíteni a nők önbizalmát. Abban az időben, amikor minőségi termékek csak a szalonokban voltak elérhetők, elhatározta, hogy professzionális minőségű hajápolást fog kínálni, otthoni használatra is. Ez a vállalkozó kedvű, intelligens és gyönyörű hölgy ezzel beírta magát a fodrászat világának történelemkönyvébe.

A TRESemmé név szójáték – utal az alapító nevére, és ugyanakkor a „très-aimé" (nagyon szeretett) francia kifejezésre emlékeztet. Biztosan ön is imádni fogja a TRESemmé termékeket. A TRESemmé Heat Defence spray megvédi haját a szárítás vagy vasalás során bekövetkező károsodástól, míg a TRESemmé Biotin + Repair 7 hajmaszk azonnal helyreállítja annak struktúráját és szépségét. A TRESemmé Keratin Smooth termékcsalád azután csillogást és kezelhetőséget ad a hajnak, valamint megszabadítja a kreppesedéstől.

Bízzon a TRESemmé hajtermékekben! Rájuk támaszkodva minden nap úgy érezheti magát, mintha épp most jött volna ki a fodrászszalonból!

teljes szöveg szöveg elrejtése