TOUCHBACK HAIR MARKER korrektor az ősz hajszálakra | notino.hu

TouchBack Hair Marker korrektor az ősz hajszálakra

 • TouchBack Hair Marker korrektor az ősz hajszálakra
 • TouchBack Hair Marker korrektor az ősz hajszálakra 1
 • TouchBack Hair Marker korrektor az ősz hajszálakra 2
 • TouchBack Hair Marker korrektor az ősz hajszálakra 3
 • TouchBack Hair Marker korrektor az ősz hajszálakra 4
 • TouchBack Hair Marker korrektor az ősz hajszálakra 5
   více

  TouchBack Hair Marker változatok

  Fel

  Kozmetikai termék leírása TouchBack Hair Marker

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Leírás:

  A TouchBack Hair Marker korrektor tökéletesen befedi az ősz hajszálakat vagy a festett haj lenövését. Egységesíti az eredeti hajszín árnyalatát a festék árnyalatával. Ez a széles és egyedi applikátorral rendelkező korrektor igazán egyszerűen és precízen alkalmazható. A korrektor, a színező spiráloktól eltérően, természetes hatást kelt és nem hagy árnyalati különbségeket.
  A TouchBack Hair Marker számos rangos díjat szerzett már meg, többek között a legjobb haj korrektornak járó Allure Mest of Beauty díjat vagy a Fitness Beauty Awards 2013 – as díjat.
  Gyengéd összetételének köszönhetően nem károsítja a hajat és a fejbőrt sem, mivel  nem tartalmaz ammóniát és peroxidot sem. A korrektor egészen a következő mosásig kitart és több mint hatvanszor alkalmazható az egyes hajfestések között. Hatása már pár másodpercen belül látható, így Ön nyugodtan búcsút mondhat a haj lenövésének.

  Hatás:

  • befedi az ősz hajszálakat és a festett haj lenövését
  • egységesíti az eredeti hajszín árnyalatát a festék árnyalatával
  • természetes hatást kelt
  • nem tapasztja össze a hajszálakat
  • applikálása egyedi ecsettel történik
  • több mint hatvanszor alkalmazható

  Összetétel:

  • búza fehérjék – kisimítják a hajat

  Hajtípus:

  Minden hajtípusra.

  Használat:

  Vigye fel a korrektort az ősz vagy lenövő hajszálakra és lassú mozdulatokkal kenje szét a szükséges helyeken. Hagyja egy percig száradni és utána fésülje ki haját. A korrektort nem ajánlatos az egész haj befestésére használni.

  Fel

  A TouchBack márkáról

  A TouchBack kozmetika ideális megoldást nyújt a lenövő ősz hajszálakra. Pár hete festette a haját, ami még mindig nagyon jól néz ki, de már kezdi zavarni a ősz haj lenövése? Amennyiben nem szeretne egyre rövidebb  időközönként tartós hajfestéket használni, akkor összpontosítsa a figyelmét a szuper TouchBack Hair Marker korrektorra az ősz hajszálakra.

  Az amerikai TouchBack by Colormark kozmetikai márkáról van szó, amely számos rangos díjat tudhat a magáénak. Nemcsoda, hogy számos vásárló és elismert szakértő tetszését is elnyerte már, ugyanis igazán kifinomult megoldást nyújt az ősz hajszálakra és hajlenövésre. Nagyon könnyű a felvitele, természetesnek tűnik, nem morzsolódik és a megfelelő árnyalat kiválasztása esetén az eredmény tökéletes.

  Pár évvel ezelőtt Joan Lasker a L'Oreal USA alelnöke rájött, hogy a kozmetikai piacról hiányzik egy olyan termék, amely segítene a hajlenövés problémáját megoldani. Mint barna hajú nő, saját tapasztalatból jól tudta, hogy elsősorban a sötét árnyalatú haj az, amely csupán 2 héttel a festés utánnig néz ki jól. Utánna már láthatóvá válik a természetes hajszín, amely gyakran csúnyán mutat. Elkezdett olyan termék után kutatni, amely nem ártana a hajnak és teljes mértékben természetesen festené be a hajlenövést. Egyik hagyományos termék sem felelt meg az elvárásainak, ezért szakértők segítségével megalapította saját márkáját, a ColorMark - ot és 2009 - ben bemutatta a világnak a TouchBack Hair Marker korrektort az ősz hajszálakra.

  Hogyan működik a korrektor? Egy ideiglenes festékről van szó, filc formájában, amelyet közvetlenül a száraz hajra kell applikálni és szinte azonnal befedi az ősz hajszálakat vagy a világosabb hajlenövést. Nagy előnye, hogy nem tartalmaz peroxidot és ammóniát sem, egy igazán természetes festékről van szó, amely egy búza fehérjéket tartalmazó kondicionáló is egyben. A speciális Fiber Flow TM applikátornak köszönhetően könnyen és kényelmesen viheti fel a hajára. Válassza ki az elérhető nyolc árnyalatból az Önnek megfelelőt, vigye fel a hajára, várjon egy kicsit, míg megszárad és az önbizalma máris visszatér. Nincs többé ősz haj és hajlenövés sem, kizárólag gyönyörű haj. A TouchBack korrektorral kényelmesen túléli a két festés közötti időszakot.

  A TouchBack márka másik szenzációs terméke a szemöldök korrektor. Ideiglenes festék egy filcbe rejtve, amely megadja a szemöldöknek a dús hatást és a kívánt alakot. Tökéletesen elbánik a ritkább, nem túl feltűnő és nagyon vékony szemöldökkel, továbbá a hiányzó vagy világosabb szőrszálakkal is a szemöldöknél. Ennél a terméknél sem hiányozhat a kényelmes applikátor a könnyű felvitelhez, továbbá ez a festék is búza fehérjét tartalmaz, amely tökéletesen kisimítja az egyes szőrszálakat. Egyáltalán nem kell aggódnia természetellenes bevonattól vagy a matt hatástól, a szemöldök az applikálás után természetesnek és megigazítottnak tűnik.

  A TouchBack márka termékei tökéletes segédnek számítanak, amelyeket nagyon hamar meg fog kedvelni. Szép, egyesített színt kölcsönöz a hajnak és a szemöldök is természetes kinézetű lesz, az Ön megjelenésének sajátosságaihoz illően.

   

   

  Fel

  Videók TouchBack Hair Marker -hoz

  Fel

  Értékelés TouchBack Hair Marker

  Mit gondol Ön a TouchBack Hair Marker termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​

  Menu