TouchBack BrowMarker szemöldökfilc

 • TouchBack BrowMarker szemöldökfilc
 • TouchBack BrowMarker szemöldökfilc 1
 • TouchBack BrowMarker szemöldökfilc 2
 • TouchBack BrowMarker szemöldökfilc 3
 • TouchBack BrowMarker szemöldökfilc 4
   více

  a termék 5 változata 6 810 Ft - tól

  Csomagküldő – átvevőhelyCsütörtök 2017.09.21.

  TransoflexCsütörtök 2017.09.21.

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  TouchBack BrowMarker változatok

  • TouchBack BrowMarker szemöldökfilc (Dark Brown) 1,2 mlszemöldökfilc 

   3 db raktáron a központi raktárban

   (Dark Brown) 1,2 ml
   Kód: TOB1520

   6 810 Ft

  • TouchBack BrowMarker szemöldökfilc (Auburn) 1,2 mlszemöldökfilc 

   2 db raktáron a központi raktárban

   (Auburn) 1,2 ml
   Kód: TOB1523

   6 810 Ft

  • TouchBack BrowMarker szemöldökfilc (Blonde) 1,2 mlszemöldökfilc 

   1 db raktáron a központi raktárban

   (Blonde) 1,2 ml
   Kód: TOB1522

   6 810 Ft

  • TouchBack BrowMarker szemöldökfilc (Medium Brown) 1,2 mlszemöldökfilc 

   4 db raktáron a központi raktárban

   (Medium Brown) 1,2 ml
   Kód: TOB1521

   6 810 Ft

  • TouchBack BrowMarker szemöldökfilc (Soft Black) 1,2 mlszemöldökfilc 

   Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

   (Soft Black) 1,2 ml
   Kód: TOB1519

   6 810 Ft

  áru speciális kedvezménnyel

  • TouchBack BrowMarker szemöldökfilc (Blonde) 1,2 mlszemöldökfilc 

   (Blonde) 1,2 ml
   Kód: TOB1543
   Megjegyzés: Enyhén gyűrődött doboz,    A termék tartalma: 100%

   6 220 Ft Kedvezmény: 590 Ft

  Fel

  A TouchBack márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Tulajdonságok

  Szín

  Sötét barna

  Vízálló

  nem

  A TouchBack kozmetika ideális megoldást nyújt a lenövő ősz hajszálakra. Pár hete festette a haját, ami még mindig nagyon jól néz ki, de már kezdi zavarni a ősz haj lenövése? Amennyiben nem szeretne egyre rövidebb  időközönként tartós hajfestéket használni, akkor összpontosítsa a figyelmét a szuper TouchBack Hair Marker korrektorra az ősz hajszálakra.

  Az amerikai TouchBack by Colormark kozmetikai márkáról van szó, amely számos rangos díjat tudhat a magáénak. Nemcsoda, hogy számos vásárló és elismert szakértő tetszését is elnyerte már, ugyanis igazán kifinomult megoldást nyújt az ősz hajszálakra és hajlenövésre. Nagyon könnyű a felvitele, természetesnek tűnik, nem morzsolódik és a megfelelő árnyalat kiválasztása esetén az eredmény tökéletes.

  Pár évvel ezelőtt Joan Lasker a L'Oreal USA alelnöke rájött, hogy a kozmetikai piacról hiányzik egy olyan termék, amely segítene a hajlenövés problémáját megoldani. Mint barna hajú nő, saját tapasztalatból jól tudta, hogy elsősorban a sötét árnyalatú haj az, amely csupán 2 héttel a festés utánnig néz ki jól. Utánna már láthatóvá válik a természetes hajszín, amely gyakran csúnyán mutat. Elkezdett olyan termék után kutatni, amely nem ártana a hajnak és teljes mértékben természetesen festené be a hajlenövést. Egyik hagyományos termék sem felelt meg az elvárásainak, ezért szakértők segítségével megalapította saját márkáját, a ColorMark - ot és 2009 - ben bemutatta a világnak a TouchBack Hair Marker korrektort az ősz hajszálakra.

  Hogyan működik a korrektor? Egy ideiglenes festékről van szó, filc formájában, amelyet közvetlenül a száraz hajra kell applikálni és szinte azonnal befedi az ősz hajszálakat vagy a világosabb hajlenövést. Nagy előnye, hogy nem tartalmaz peroxidot és ammóniát sem, egy igazán természetes festékről van szó, amely egy búza fehérjéket tartalmazó kondicionáló is egyben. A speciális Fiber Flow TM applikátornak köszönhetően könnyen és kényelmesen viheti fel a hajára. Válassza ki az elérhető nyolc árnyalatból az Önnek megfelelőt, vigye fel a hajára, várjon egy kicsit, míg megszárad és az önbizalma máris visszatér. Nincs többé ősz haj és hajlenövés sem, kizárólag gyönyörű haj. A TouchBack korrektorral kényelmesen túléli a két festés közötti időszakot.

  A TouchBack márka másik szenzációs terméke a szemöldök korrektor. Ideiglenes festék egy filcbe rejtve, amely megadja a szemöldöknek a dús hatást és a kívánt alakot. Tökéletesen elbánik a ritkább, nem túl feltűnő és nagyon vékony szemöldökkel, továbbá a hiányzó vagy világosabb szőrszálakkal is a szemöldöknél. Ennél a terméknél sem hiányozhat a kényelmes applikátor a könnyű felvitelhez, továbbá ez a festék is búza fehérjét tartalmaz, amely tökéletesen kisimítja az egyes szőrszálakat. Egyáltalán nem kell aggódnia természetellenes bevonattól vagy a matt hatástól, a szemöldök az applikálás után természetesnek és megigazítottnak tűnik.

  A TouchBack márka termékei tökéletes segédnek számítanak, amelyeket nagyon hamar meg fog kedvelni. Szép, egyesített színt kölcsönöz a hajnak és a szemöldök is természetes kinézetű lesz, az Ön megjelenésének sajátosságaihoz illően.

   

   

  Fel

  Videók TouchBack BrowMarker -hoz

  Fel

  Értékelés TouchBack BrowMarker

  Mit gondol Ön a TouchBack BrowMarker termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb