TOP 5 parfümök nőknek

Montale - Roses Musk - szereti a tiszta illatú parfümöket. Az illatokat, melyek senkit sem sértenek meg, melyek csak kiemelik a nőiességet. A rózsát a tisztaság és a nőiesség szimbólumának tekinti és ez a legkedvesebb virága. Olyan parfümöt keres, mely kiemeli a nőiességét.

Amouage - Honour Woman - a fehér szín jellemző rá. Imádja a fehér virágok illatát, leginkább a gardéniát, tubarózsát és a jázmint. Szereti, ha ezek a virágok bódítóan édesek. Tudja értékelni a minőséget és az egyedi illatokat. Olyan parfümöt keres, mely egész évben viselhető.

Escentric Molecules - Molecule 01 - szereti a meglepetéseket és a kalandokat. Az elevenség hozzá tartozik. Nincs szüksége arra, hogy mindig magára vonja a figyelmet, de a dícséret természetesen örömet szerez neki. Nemcsak a virágokat tartja a nőiesség jellemzőjének. Imádja a fa finom illatát.

Montale - Pure Gold - a gyümölcsös és a virágos illatok keveréke bódító számára. A romantika megtestesítését látja és érzi benne, melyek nosztalgikus emlékeket váltanak ki benne az első parfümjére. Értékelni tudja, ha egy parfüm képes hidat emelni az emlékek és a ma, a gyermekkor és a felnőttkor valamint a játékosság és a visszafogottság közé. Arra vágyik, hogy a parfüm, melyet használ ezeket az ellentéteket újra és újra felidézze …

Serge Lutens - Chergui - imádja a keleti illatokat. Leginkább a mélységüknek és komplex hatásuknak köszönhetően – éppen olyan, mint a lelke. Szereti az édes illatokat is. Értékelni tudja a francia sármot, valamint azt, ha valakinek van ízlése. Nem fél karakteres illatokat viselni, melyek egyidejűleg tele vannak érzékiséggel és gyengédséggel. A szíve meleg és fel tud melegíteni – ugyanúgy, mint ez a parfüm.

teljes szöveg szöveg elrejtése