TOP 10 tavaszi illat a hölgyeknek és a férfiaknak

Creed - Green Irish Tweed EDP - férfiKultikus, frissen illatozó időn túli klasszikus illat férfiaknak. Egy illat, melyet gyakran hasonlítanak a friss harmatos fűhöz. Kiváló parfüm olyan felnőtt férfinak, aki elegáns illatot keres.

Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - unisexFenomenális! Egy parfüm, mely csupán egy összetevőt tartalmaz, mely minden bőrön másképp illatozik. Sokszor finoman fás illatként írják le ezt a parfümöt. Csábító és nagyon gyakran bókokkal elárasztott alkotás.

Montale - Roses Musk EDP - női - Az egyik legforgalmazottabb niche parfüm. Nagyon közkedvelt rózsa, mely tisztán illatozik. Leginkább napközben ajánlott viselni, akár az év minden napján.

Penhaligon's - Sartorial EDT - férfi - Gyönyörű aromás illat, melyből árad a gentleman eleganciája. A levendula optimista illata keveredik a méhviasszal, mely egy nem mindennapi fémes akkordok segítségével alkot egy ellenállhatatlan aurát. Ez az angliai Penhaligon's niche márka ikonikus illata.

Amouage - Sunshine EDP - nőiÚjdonság az Amouage márkától! Gyönyörű nyári illat - erre enged következtetni a termék neve és az üvegcse színe is. Egy édeskés, gyümölcsös-virágos illatról beszélünk enyhe púderes beütéssel. Ideális parfüm olyan hölgyeknek, akik nagyon jó minőségű nyári parfümöt keresnek, mely sokáig érezhető.

Comme Des Garcons - 2 EDP - unisexOptimista, friss és aromás illat mindenkinek bármilyen évszakban. Amennyiben olyan parfümöt keres, mely nem irritáló és felélénkíti a viselőjét, annak környezetét, akkor már nem kell tovább keresgélnie.

Mancera - Cedrat Boise EDP - férfi - Tiszta illat, fás és citrusos tónusokkal. A finom szépségének, univerzális csáberejének köszönhetően, valamint annak, hogy sokáig érezhető az illata, alkalmas bármiyen eseményre.

Serge Lutens - Fleurs d'Oranger EDP nőiA középpontban a narancsvirág illata áll. Tehát egy virágos parfümről van szó, de van egy érdekes hűsítő hatása. Ideális választás a tavaszi és nyári napokra mindenkinek, aki szereti az optimista, virágos - citrusos illatokat.

Amouage - Reflection EDP - férfi - Ez a borotválkozás utáni víz minden olyan férfinak ajánlott, aki értékelni tudja az édes illatokat. A jázmin exkluzív illata, a finom púderes alap és a fűszeres tónusok egyszerűen elkápráztatnak minden nőt és férfit.

Montale - Soleil De Capri EDP - unisexJátékos, citrusos nyári parfüm a mindennapokra. A citrus illatok imádóinak! Nagyszerű parfüm munkába vagy más hivatalos alkalmakra.

teljes szöveg szöveg elrejtése