TOP 10 niche perfumes - Christmas 2015

Női parfümök

Montale - Roses Musk - szereti a tiszta illatú parfümöket. Az illatokat, melyek senkit sem sértenek meg, melyek csak kiemelik a nőiességet. A rózsát a tisztaság és a nőiesség szimbólumának tekinti és ez a legkedvesebb virága. Olyan parfümöt keres, mely kiemeli a nőiességét.

Amouage - Honour Woman - a fehér szín jellemző rá. Imádja a fehér virágok illatát, leginkább a gardéniát, tubarózsát és a jázmint. Szereti, ha ezek a virágok bódítóan édesek. Tudja értékelni a minőséget és az egyedi illatokat. Olyan parfümöt keres, mely egész évben viselhető.

Escentric Molecules - Molecule 01 - szereti a meglepetéseket és a kalandokat. Az elevenség hozzá tartozik. Nincs szüksége arra, hogy mindig magára vonja a figyelmet, de a dícséret természetesen örömet szerez neki. Nemcsak a virágokat tartja a nőiesség jellemzőjének. Imádja a fa finom illatát.

Montale - Pure Gold - a gyümölcsös és a virágos illatok keveréke bódító számára. A romantika megtestesítését látja és érzi benne, melyek nosztalgikus emlékeket váltanak ki benne az első parfümjére. Értékelni tudja, ha egy parfüm képes hidat emelni az emlékek és a ma, a gyermekkor és a felnőttkor valamint a játékosság és a visszafogottság közé. Arra vágyik, hogy a parfüm, melyet használ ezeket az ellentéteket újra és újra felidézze …

Serge Lutens - Chergui - imádja a keleti illatokat. Leginkább a mélységüknek és komplex hatásuknak köszönhetően – éppen olyan, mint a lelke. Szereti az édes illatokat is. Értékelni tudja a francia sármot, valamint azt, ha valakinek van ízlése. Nem fél karakteres illatokat viselni, melyek egyidejűleg tele vannak érzékiséggel és gyengédséggel. A szíve meleg és fel tud melegíteni – ugyanúgy, mint ez a parfüm.


Férfi parfümök

Mancera - Cedrat Boise - a tipikusan férfias citrusos illatokon nőtt fel, melyeket imád. Viszont most – férfiként – tovább kell lépnie. Olyan férfias illatokat keres, melyek simogatják az egóját. Imádja, ha a nők felfigyelnek rá – az illatának köszönhetően. Olyan parfümöt keres, mely őt definiálja akár munkába, akár sportoláskor vagy ha csak egyszerűen sportos öltözékben van.

Amouage - Reflection Man - inkább az édes illatokat kedveli. Tisztán akar illatozni, mintha a zuhanyból lépett volna ki. Nem fél a finom púder illatú parfümöktől. Az édes jázmin illata sem okoz neki gondot. Szofisztikáltan, fényűzően szeretne illatozni és nincs ellenére, ha magára vonja a figyelmet.

Creed - Aventus - alfa-hím. Vezér. Hódító. Olyan különleges férfi illatot keres, mely a férfias előnyeit emeli ki. A tiszta, finom gyümölcsös illatok felé hajlik, melyek mélységet és misztikát is rejtenek magukban.

Escentric Molecules - Molecule 01 - szereti a meglepetéseket, és nyitott a kalandok felé. Az elevenség jellemző rá. Nem arra törekszik, hogy felhívja magára a figyelmet, de a dícséret jól esik neki. A minimalizmusban is képes megtalálni a bájt. Imádja a fa finom illatát. Olyan parfümöt keres, mely tele van ellentétekkel.

Comme Des Garcons - Wonderwood - a fa illatába szeretett bele. A férfiasság szimbólumának tartja. Nincs szüksége arra, hogy a középpontban legyen. A mértékletességben leli örömét. A fa a mélység szimbóluma is számára – úgymint a természete. Megfontolt, vannak értékei és higgadt. Ez tölti fel.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő megnyitása Szűrő bezárása

árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók

Terméktípus

Kinek?

Az illat fajtája

Értékelés

  •   2
  •   3