Tonino LamborghiniInvincibile Eau de Toilette uraknak

Tonino Lamborghini Invincibile Eau de Toilette uraknak
Tonino Lamborghini Invincibile Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
75 ml
7 760Ft

Raktáron | 10 346,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: TLA00100
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

Ne hagyja, hogy bármi megállítsa: élvezze az élénkítő hatást bármilyen helyzetben! A férfi Tonino Lamborghini Invincibile Eau de Toilette az érzékek szintjén hatva azonnali energialöketet ad. Hatása annyira frissítő, hogy vele minden akadályt könnyedén és magabiztosan vehet.

  • chypre illat
  • gyümölcsös illat
  • dinamikus vezéregyéniségeknek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli, bergamott, alma, ananász
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pacsuli, nyír, jázmin, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
állati tónusok, szürke ámbra, vanília, tölgymoha
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Tonino Lamborghini parfümök | Tonino Lamborghini - 1981 - et írtak, amikor Tonino Lamborghini megtervezte az első márkás óráját. Az inspirációt a professzionális tapasztalataiból szerezte a gépipart és a design terén. Tonino Lamborghini több más területen is sikereket ért el, ahol szükséges volt a pontos technológia és innováció. Tonino Lamborghini szemüvegek, Tonino Lamborghini parfümök, Tonino Lamborghini divat kiegészítők, Tonino Lamborghini bútorok és legjobb minőségű, legjobb anyagokból készült ruha kollekciók - mindenhol előtérbe kerül Lamborghini tervezői lelke és a design iránti hatodik érzéke. Tonino Lamborghini a márkát megváltoztatta egyfajta személyes stílussá, maga a márka az eredetiség, luxus, presztízs jelképévé vált, valamint tükrözi a minőségi olasz gyártmányt. A Tonino Lamborghini parfümök bátrak, ötletesek és elegánsak, a szenvedélyes típusoknak ajánlottak.