TONI&GUY Casual

styling sprej tengeri sóval

TONI&GUY Casual styling sprej tengeri sóval
75 ml
1 390Ft

Kód: TAG1969 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 05. 21.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 05. 21.
TONI&GUY Casual
75 ml | 1 390Ft

TONI&GUY Casual kozmetika leírása

Leírás:
Amennyiben szereti a haján azt a hatást, amikor éppen kijön a tengerből, akkor Önnek találták ki a tengeri sót tartalmazó Toni&Guy Casual styling spray -t. A tengeri sónak köszönhetően haja finoman hullámos lesz. A spray enyhén fixálja és dússá teszi a frizuráját.
Próbálja ki a Toni&Guy Casual tengeri só tartalmú styling spray -t, és kápráztassa el környezetét gyönyörű és enyhén hullámos hajával!

Hatása:

  • enyhén fixálja a hajat
  • segít szexi tengerparti hatást létrehozni
  • formázza és dússá teszi a hajat


Összetevők:

  • tengeri só


Hajtípus:
Alkalmas minden hajtípusra.

Hogyan használjuk:
Applikálja egyenletesen a hajtövektől a hajvégekig a törülközővel megszárított vagy száraz hajra. Ujjai segítségével finoman dolgozza a hajba. Természetes hatású, gyönyörű laza hullámokat kap.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Hajdúsítás, Meghatározás és textúra, Rögzítés
Konzisztencia
spray

TONI&GUY a márkáról

Toni&Guy kozmetika – A Toni&Guy kétségkívül minden idők egyik legismertebb és legelfogadottabb fodrászati márkája. Az alapítóját – a Mascolo fivéreket – már nem is szükséges hosszasan bemutatnunk. A Toni&Guy hálózat, melynek története 1963 –ba nyúlik vissza, rengeteg szalonnal bír az egész világon, amelyekben kizárólag mesterfodrászokat alkalmaznak. Nem véletlen, hogy ez a társaság több mint ötvenszer kebelezte be az első díjat a neves Hairdressing Awards brit versenyen. Akár kiváló minőségű kondicionálót, sampont vagy styling készítményt keres, a Toni&Guy márka a megfelelő választás.
Miért olyan különlegesek a Toni&Guy termékek? Alkotóik mindazoknak szeretnének megfelelni, akik nem félnek kísérletezni, és valóban különleges frizurát akarnak létrehozni otthoni körülmények között. Dús frizurára vágyik? Semmi gond – erre való a formázó púder. Az az érzése, hogy nem tündököl eléggé a haja? Ne habozzon kipróbálni a speciális hidratáló szprét…
Külön megemlítést érdemel a nagyon sikeres tengeri sót tartalmazó Casual styling spray, mellyel könnyedén elérhető a kócos hatású (tengerparti) frizura. A Toni&Guy márka széles kínálatában azok is megtalálják a kedvencüket, akiknek sérült a hajuk (festés vagy simítás következtében), és szeretnék először is egészségessé és erőssé tenni azt.
Minden Toni&Guy terméket szigorú bőrgyógyászati vizsgálatoknak vetnek alá a forgalmazásukat megelőzően. Nagyon hatékony összetevőket tartalmaznak, gyönyörűen illatoznak és vannak olyanok, melyek öblítést sem igényelnek. Éppen ezért nem is csodálkozhatunk azon, hogy rengeteg híresség és professzionális stylisták is e márka termékeit alkalmazzák.
A Toni&Guy márka mindenkit megszólít, aki magabiztos és kreatív, ki szeretne törni a tömegből, és a legjobbat akarja a hajának.