Tommy Hilfiger Tommy Girl Eau de Toilette hölgyeknek

29×
Tommy Hilfiger Tommy Girl Eau de Toilette hölgyeknek
Tommy Hilfiger Tommy Girl Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
23 600Ft

Spóroljon 48%
100 ml
12 350Ft

Kód: THI1314 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 01. 21.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 01. 21.

Tommy Hilfiger Tommy Girl parfüm leírása
Összetétel

Hagyja, hogy magukkal ragadják a kilencvenes évek nosztalgiahullámai. A Tommy Hilfiger Tommy Girl Eau de Toilette 1996-ban jelent meg és az adott kor lelkületét tükrözi. A vadság, a közvetlenség és a végtelen lehetőségekbe vetett hit jelenik meg benne. Szagoljon bele újra a gondtalan és kötetlen ifjúságba.

  • gyümölcsös jegyekkel kísért, üde, virágos illat
  • főleg nyáron nappali és esti viseletként kiváló
  • Calice Becker parfümőr tervezte

Az illat összetétele
A Tommy Girl Eau de Toilette már az első beleszagoláskor a zamatos mandarin, lágy almafavirág, kamélia és feketeribizli illatával frissíti fel. Szívében a virágos esszenciák sokszínű palettáját tárja fel, melyben a liliom, rózsa, ibolya és az édes lonc mézes illatjegyeivel bódítja el. Itt a nyári időszakra oly jellemző citrom és a menta társulása a frissítő elem. Melengető alapjában a táncra perdítő akkordokat szantálfa és cédrusfa helyettesíti, amihez még a bőr, valamint olyan virágok is társulnak, mint az erős és édes magnólia és az élesen kirajzolódó jázmin.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, feketeribizli, kamélia, almafa virága
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, citrom, lonc, liliom, menta, ibolya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, magnólia, bőr, szantálfa, jázmin
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Tommy Hilfiger a márkáról

Tommy Hilfiger parfümök | Tommy Hilfiger - Tommy Hilfiger 1951 - ben született az Egyesült államokban, eredeti nevén Thomas Jacob Hilfiger. Annak alapján, hogy két angol bevándorló 9 gyermekének egyike, feltételezhető, hogy nem volt egyszerű bekerülnie a divat világ élbolyába, nem vezette kikövezett út a csúcsra. Mára a cége értéke megközelítőleg 3 billió USD .... A fiatal Tommy Hilfiger a karierjét a Calvin Klein és Perry Ellis divatházakban kezdte, mint átlagos tervező. Viszont az ő céljai nagyratörőbbek voltak - 1984 - ben megalapította a Tommy Hilfiger márkát, mely 10 év alatt a csúcsra került. A Tommy Hilfiger márka Magyarországon inkább a kiváló ruhadarabjairól ismert, mely inkább a fiatal korosztálynak készült. De nemcsak nekik kínál eredeti, de izléses divatot, kiegészítőket, valamint Tommy Hilfiger parfümöket. A Tommy Hilfiger Tommy Man (Girl) vagy a Tommy Hilfiger Loud for Her (Him) kollekciókat nem kellene figyelmen kívül hagynia.

Értékelés Tommy Hilfiger Tommy Girl29