Tommy Hilfiger Tommy Girleau de toilette hölgyeknek

25×
Tommy Hilfiger Tommy Girl eau de toilette hölgyeknek
Tommy Hilfiger Tommy Girl eau de toilette hölgyeknek
23600Ft

Spóroljon 63%
100 ml
8850Ft

Kód: THI1314 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 02. 20.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 02. 20.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Tommy Hilfiger Tommy Girl parfüm leírása
Összetétel

Hagyja, hogy magukkal ragadják a kilencvenes évek nosztalgiahullámai. A Tommy Hilfiger Tommy Girl Eau de Toilette 1996-ban jelent meg és az adott kor lelkületét tükrözi. A vadság, a közvetlenség és a végtelen lehetőségekbe vetett hit jelenik meg benne. Szagoljon bele újra a gondtalan és kötetlen ifjúságba.

  • gyümölcsös jegyekkel kísért, üde, virágos illat
  • főleg nyáron nappali és esti viseletként kiváló
  • Calice Becker parfümőr tervezte

Az illat összetétele
A Tommy Girl Eau de Toilette már az első beleszagoláskor a zamatos mandarin, lágy almafavirág, kamélia és feketeribizli illatával frissíti fel. Szívében a virágos esszenciák sokszínű palettáját tárja fel, melyben a liliom, rózsa, ibolya és az édes lonc mézes illatjegyeivel bódítja el. Itt a nyári időszakra oly jellemző citrom és a menta társulása a frissítő elem. Melengető alapjában a táncra perdítő akkordokat szantálfa és cédrusfa helyettesíti, amihez még a bőr, valamint olyan virágok is társulnak, mint az erős és édes magnólia és az élesen kirajzolódó jázmin.

Összetétel

Fej
mandarin, feketeribizli, kamélia, almafa virága
Szív
rózsa, citrom, lonc, liliom, menta, ibolya
Alap
cédrus, magnólia, bőr, szantálfa, jázmin
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Tommy Hilfiger a márkáról

Tommy Hilfiger parfümök | Tommy Hilfiger - Tommy Hilfiger 1951 - ben született az Egyesült államokban, eredeti nevén Thomas Jacob Hilfiger. Annak alapján, hogy két angol bevándorló 9 gyermekének egyike, feltételezhető, hogy nem volt egyszerű bekerülnie a divat világ élbolyába, nem vezette kikövezett út a csúcsra. Mára a cége értéke megközelítőleg 3 billió USD .... A fiatal Tommy Hilfiger a karierjét a Calvin Klein és Perry Ellis divatházakban kezdte, mint átlagos tervező. Viszont az ő céljai nagyratörőbbek voltak - 1984 - ben megalapította a Tommy Hilfiger márkát, mely 10 év alatt a csúcsra került. A Tommy Hilfiger márka Magyarországon inkább a kiváló ruhadarabjairól ismert, mely inkább a fiatal korosztálynak készült. De nemcsak nekik kínál eredeti, de izléses divatot, kiegészítőket, valamint Tommy Hilfiger parfümöket. A Tommy Hilfiger Tommy Man (Girl) vagy a Tommy Hilfiger Loud for Her (Him) kollekciókat nem kellene figyelmen kívül hagynia.

Értékelés Tommy Hilfiger Tommy Girl