Tommy Hilfiger Loud for Her Eau de Toilette hölgyeknek

2×
Tommy Hilfiger Loud for Her Eau de Toilette hölgyeknek
Tommy Hilfiger Loud for Her Eau de Toilette hölgyeknek
75 ml

Kód: THI1763 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Tommy Hilfiger Loud for Her
Összetétel

Engedje, hogy a Tommy Hilfiger Loud for Her parfümmel elragadja a rock and roll hulláma! Az illatszert a zene erős akkordjai ihlették, így szinte azonnal elvarázsolja megtestesítőjét, a szenvedélyes, lobbanékony, öntudatos nőt. Az első hangzatos dallamokat lédús gyümölcsök alkotják, melyek között a licsi édeskés tónusai dominálnak. Ezután tárul fel a szív érzéki virág akkordjaival, melyek közül kitűnik a tündöklő rózsa aromája. A harmóniát lezáró fás, földes alapot a ceyloni árvacsalán ékesíti.

A Loud for Her parfüm üvegcséje hanglemezt imitál alakjával. Tökéletesen kifejezi így az illat üzenetét, még jobban fokozva az általa kínált élvezetet.
A parfümöt 2010-ben mutatták be a piacon, mégpedig kétféle, női és férfi változatban.

Ez az egyedi illat nem csak egy koncerten áll majd jól Önnek, de tökéletes kiegészítőül szolgál a hétköznapokra is. Újszerű kompozíciójának köszönhetően egész éven át viselhető. Érzékeny, őszinte, szórakoztató. Ilyen a Tommy Hilfiger Loud for Her  parfüm!

Összetétel

összetétel
rózsa, licsi, pacsuli
Az illat fajtája
virágos, chypre

Tommy Hilfiger a márkáról

Tommy Hilfiger parfümök | Tommy Hilfiger - Tommy Hilfiger 1951 - ben született az Egyesült államokban, eredeti nevén Thomas Jacob Hilfiger. Annak alapján, hogy két angol bevándorló 9 gyermekének egyike, feltételezhető, hogy nem volt egyszerű bekerülnie a divat világ élbolyába, nem vezette kikövezett út a csúcsra. Mára a cége értéke megközelítőleg 3 billió USD .... A fiatal Tommy Hilfiger a karierjét a Calvin Klein és Perry Ellis divatházakban kezdte, mint átlagos tervező. Viszont az ő céljai nagyratörőbbek voltak - 1984 - ben megalapította a Tommy Hilfiger márkát, mely 10 év alatt a csúcsra került. A Tommy Hilfiger márka Magyarországon inkább a kiváló ruhadarabjairól ismert, mely inkább a fiatal korosztálynak készült. De nemcsak nekik kínál eredeti, de izléses divatot, kiegészítőket, valamint Tommy Hilfiger parfümöket. A Tommy Hilfiger Tommy Man (Girl) vagy a Tommy Hilfiger Loud for Her (Him) kollekciókat nem kellene figyelmen kívül hagynia.

Értékelés Tommy Hilfiger Loud for Her2