Tom TailorEast Coast Club Eau de Toilette uraknak

2×
Tom Tailor East Coast Club Eau de Toilette uraknak
Tom Tailor East Coast Club Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
4 390Ft

Spóroljon 23%
30 ml
3 350Ft

Raktáron | 11 166,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: TOT0038
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

Az amerikai keleti parti élet ihlette a Tom Tailor East Coast Club Eau de Toilette illatát. Könnyed, üde illat, amely ideális nyári viseletre frissítő, érzéki tónusainak köszönhetően. Modern férfiaknak készült, akik tudják élvezni az életet, és nem félnek önmaguk lenni.

  • nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz
  • modern magabiztos férfinak
  • keleties illat

Illat összetétele
A lédús barack és frissítő citrom gyümölcsös tónusait keveri a Tom Tailor East Coast Club első tónusaiban. Szíve érzéki a velúrnak köszönhetően, amely kellemes, virágos tónusokkal keveredik a levendula, és ibolya formájában. Legtovább bőrén a fás tónusok, tonkabab, és borostyán illata marad meg.

Illat története
Könnyed nyárias illatot teremtett meg a Tom Tailor, amely azonnal egy tengerparti nyaralásra repíti viselőjét. Letisztult flakonja áttetsző és a márkára jellemző kék, fehér, és piros szín díszíti. Orientális, üde gyümölcsös tónusai leginkább a forró időjárásban bontakoznak ki, ezért nyáron ideális választás.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, őszibarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya, velúr
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, borostyán
Az illat fajtája
orientális
Tom Tailor parfümök| Tom Tailor - Tom Tailor egy német márka, mely 1962 - ben keletkezett Hamburgban. Tom Tailor kínálatában legfőképpen szabadidő ruhák, kiegészítők a nőknek, férfiaknak, fiataloknak és a gyermekeknek szerepelnek. A Tom Tailor divat elfogadható áron kapható és közkedvelt Németországban, Ausztriában, Svájcban, a Benelux államokban és Franciaországban. A márkás ruháit megvásárolhatjuk az egész világon. Szintén elismertek a különleges Tom Tailor parfümök is, melyekhez nálunk is hozzájuthat.