TOM FORDOmbré Leather ajándékszett unisex

TOM FORD Ombré Leather ajándékszett unisex
TOM FORD Ombré Leather ajándékszett unisex
Új
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
56 110Ft

Spóroljon 9%
50 500Ft

Raktáron | 50 500,00Ft / 1 db, áfával | Kód: TOF02517

TOM FORD Ombré Leather Eau de Parfum unisex 100 ml + TOM FORD Ombré Leather parfümözött spray a testre unisex 150 ml

1
Ajándék az Ön számára
Bármilyen TOM FORD termék megvásárlása esetén a rendelését ingyenesen szállítjuk ki Önnek.
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Az unisex TOM FORD Ombré Leather parfüm-szett biztos módja annak, hogy megörvendeztesse szeretteit.Egyedi illatot tartalmaz, mely örömöt szerez, és a szép csomagolással, melyben rejtezik, érdeklődést kelt.Ajándékozzon ilyen luxus-szettet és érezze át, milyen örömöt szerezni az Ön körül tartózkodóknak.

Tulajdonságok:

  • unisex – nőknek és férfiaknak is

A szett tartalma:

  • TOM FORD Ombré Leather Eau de Parfum unisex 100 ml
  • TOM FORD Ombré Leather parfümözött spray a testre unisex 150 ml

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes aeroszol. A palackban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
bőrös
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Tom Ford parfümök|Tom Ford - Hála a kimeríthetetlen kreativitásának az amerikai Tom Ford tervezőnek sikerült a gyengülő Gucci márkát termelő divatgyárrá alakítania. Gucci - nál 1994 - től dolgozott, mint kreatív igazgató, a rá következő évtizedben több sikeres és szexi kollekciójával, megszólította a hölgyeket az egész világon. 2000 - ben bemutatta a parfümjeit is. Jellemzőek rájuk az érzékiség és a képesség megérteni, hogy mit is akarnak valójában a nők. "Az ő műve lehetővé teszi a nőknek szexinek és magabiztosnak érezni magukat" - nyilatkozott róla a People magazinnak Mischa Barton színésznő. Próbálja ki Ön is a Tom Ford parfümöket és kozmetikát, melyek a divat világ ikonjai.