TOM FORDBeau de Jour Eau de Parfum uraknak

TOM FORD Beau de Jour Eau de Parfum uraknak
TOM FORD Beau de Jour Eau de Parfum uraknak
Új
100 ml
54 000Ft

Raktáron | 54 000,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: TOF02510
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Klasszikus és elegáns, egyben formabontó illat – olyan, mint a férfi, aki viseli.

A Tom Ford Beau de Jour férfi Eau de Parfum megtestesíti azt az ápolt gentlemant, aki az utolsó részletig hibátlan, így kiemeli az Ön stílusát, amelyet természetesen ugyanez jellemez. Önben azonban más, valami mélyebb is rejlik. Ezt Ön jól tudja, és ez az illat erről is árulkodik.

  • fougère illat
  • földes, ugyanakkor légies jegyekkel
  • exkluzív, bordázott üvegcse fém részletekkel

Az illat összetétele
Először a hűsítő levendulás jegyek vonják magukra a figyelmet. Hamarosan a gyógynövényes lecsengésű muskátli és afrikai rozmaring kerül előtérbe. Földességet a pacsuli és zuzmó alkotta alapillat hoz a kompozícióba.Ne dörzsölje a bőrre permetezett parfümöt, hogy az illatkompozíció megfelelően bontakozhasson ki.

Az illat története
„A Beau de Jour a tökéletesen ápolt gentlemant jelképezi, aki minden részletre ügyel. A világnak önmaga legjobb változatát mutatja, de a felszín alatt valami mélyebb, frissítőbb is rejlik, amely minden rétegében emelkedett.” – Tom Ford.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
levendula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gólyaorr, bazsalikom, tölgymoha, rozmaring, menta
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, borostyán
Az illat fajtája
aromás

Tom Ford parfümök|Tom Ford - Hála a kimeríthetetlen kreativitásának az amerikai Tom Ford tervezőnek sikerült a gyengülő Gucci márkát termelő divatgyárrá alakítania. Gucci - nál 1994 - től dolgozott, mint kreatív igazgató, a rá következő évtizedben több sikeres és szexi kollekciójával, megszólította a hölgyeket az egész világon. 2000 - ben bemutatta a parfümjeit is. Jellemzőek rájuk az érzékiség és a képesség megérteni, hogy mit is akarnak valójában a nők. "Az ő műve lehetővé teszi a nőknek szexinek és magabiztosnak érezni magukat" - nyilatkozott róla a People magazinnak Mischa Barton színésznő. Próbálja ki Ön is a Tom Ford parfümöket és kozmetikát, melyek a divat világ ikonjai.