Tolure Cosmetics Hairplus X10 Lashvegán növesztő szérum szempillára és szemöldökre

1×
Tolure Cosmetics Hairplus X10 Lash vegán növesztő szérum szempillára és szemöldökre
Tolure Cosmetics Hairplus X10 Lash vegán növesztő szérum szempillára és szemöldökre
3 ml
22 600Ft

Kód: TOC01560 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 06. 08.

Tolure Cosmetics Hairplus X10 Lash termékleírás
Tulajdonságok

A Tolure Cosmetics Hairplus X10 Lash növekedést serkentő szérum már 4 heti rendszeres használat mellett szemmel láthatóan meghosszabbítja és dúsabbá teszi a szempilláit, és megadja a szemöldök természetes formáját is. Hatékony, természetes anyagok kombinációjának köszönhetően a szempillát és a szemöldököt is tökéletesen táplálja és erősíti. Vegánok is használhatják.

Tulajdonságai:

  • meggyorsítja a szempilla és a szemöldök növekedését, és erősíti azok szerkezetét
  • növeli azok rugalmasságát, és meggátolja a kihullásukat
  • hatékonyan táplálja a szempilla tüszőt és a szemöldök szálait
  • hangsúlyozza a szemöldök és a szempilla színes pigmentjét
  • egészségre ártalmatlan, és bőrgyógyászatilag tesztelt

Összetétele:

  • napraforgó olaj
  • búza, köles
  • rozmaring
  • vegánok is használhatják

Alkalmazása:
Törölje le az ecsetről a felesleges folyadékot a tartály szélén, és vigye fel a sminktől megtisztított szempilla és szemöldök területére. A szérumot napi 1 alkalommal használja.

Figyelmeztetés:
A túl sok szérum allergiás reakciót válthat ki, és a szem kipirosodását és égését okozhatja. Amennyiben a termék szembe jut, azonnal öblítse ki vízzel. A szem kipirosodása és égése esetén pár napig ne használja a készítményt.

A szempilla ciklusosan nő, és ez a ciklus a szérum használatával a gyorsabb és jelentősebb növekedés miatt lerövidülhet, így olyan érzése lehet, mintha a szempillái hullanának. Azonban csak természetes változás megy végbe.

Tulajdonságok

Árnyalat
átlátszó

Tolure Cosmetics a márkáról

Most már nem üres ígéret a szép szempilla, a dús szemöldök vagy a csábító ajak. A Tolure Cosmetics kozmetikumok mindig beváltják az ígéretüket. Akár hosszabb szempillákra, akár teltebb ajkakra vágyik, a Tolure termékek mindig igazi eredményt adnak. Ez a német-osztrák gyökerekkel rendelkező, fiatal, dinamikus márka Salzburgban készíti hatóanyagokkal teli, innovatív, szépítő termékeit, melyekre nyugodtan rábízhatja magát.

A sok éves know-how, a szakmai tapasztalat és a folyamatos fejlesztés a szakterület legjobb minőségű kozmetikai vállalatai közé emelte a Tolure Cosmetics márkát, mely már számtalan nőt hozzásegített a szebb szempillákhoz. Ön lehet a következő. 

Győződjön meg róla személyesen. Próbálja ki a Tolure Cosmetics Hairplus szempilla és szemöldök növekedését serkentő szérumot, melynek hatása már 3 hét után megmutatkozik. Amennyiben pedig a természet nem adott önnek érzékien telt ajkakat, akkor sem kell azonnal a plasztikai sebészek kezei alá feküdnie. A Tolure Cosmetics Lipboost® szemmel láthatóan úgyszólván azonos hatást eredményez.

Értékelés Tolure Cosmetics Hairplus X10 Lash