Tołpa Expert Junior 6-12

szájvíz gyermekeknek

Tołpa Expert Junior 6-12 szájvíz gyermekeknek
Tołpa Expert Junior 6-12 szájvíz gyermekeknek
Tołpa Expert Junior 6-12 szájvíz gyermekeknek
íz Red Fruits 250 ml
1 290Ft

Kód: TOL2968 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 10. 19., péntek
Személyes átvétel
már holnap 2018. 10. 19., péntek
Tołpa Expert Junior 6-12
íz Red Fruits 250 ml | 1 290Ft

Tołpa Expert Junior 6-12 kozmetika leírása

A kifejezetten gyermekeknek készült Tołpa Expert gyermek szájvíz jelenti a következő lépést a gyermekek biztonságos fogápolásában.

Tulajdonságok:

  • segíti a fogszuvasodás elleni védelmet
  • megöli a baktériumokat

Összetétel:

  • hipoallergén termék
  • alkoholmentes

Használata:
Tanítsa meg a gyermekét, hogy fogmosás után öblögesse a száját szájvízzel a csomagoláson megjelölt ideig, majd köpje ki.

Tołpa a márkáról

A Tołpa lengyel kozmetikamárkát egy professzorról nevezték el, aki fontos ösztönzője volt a természetes összetevőket tartalmazó kozmetikai termékgyártás elindításának.

Stanisław Tołpa egyetemi tanár volt, és képes volt diákjait meggyőzni a biológia fontosságáról, sokéves kutatás után pedig bizonyította a tőzegkivonat rendkívüli regeneráló tulajdonságait. Az ugyanis erősíti az immunrendszert, gyorsítja a regenerálódást és összességében javítja a bőr állapotát.

A Tołpa kozmetikumokat azoknak a nőknek és férfiaknak szánták, akik nem gondolkodás nélkül vásárolnak kozmetikát, hanem lelkiismeretesen kiválasztják azt. Fürdőszobájuk nem termékkiállítás, hanem olyan hely, ahol relaxálnak, és ahol olyan válogatott készítmények vannak, amelyek minden szempontból megfelelnek nekik.

Ebben egész sor kozmetikumminta van segítségükre, amely megkönnyíti a döntést, valamint biztosítja, hogy azt a készítményt választják, amellyel azután igazán elégedettek lesznek. Próbálja ki a Tołpa kozmetikát, amely gondoskodik az arc és a test egészségének és szépségének ápolásáról, valamint hozzáállásával védi a környezetet, de az Ön pénztárcáját is!