Tołpa Dermo Face Physiotisztító gél az arcra és a szemekre

Tołpa Dermo Face Physio tisztító gél az arcra és a szemekre
Tołpa Dermo Face Physio tisztító gél az arcra és a szemekre
195 ml

Kód: TOL2788 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Tołpa Dermo Face Physio termékleírás
Tulajdonságok

Tulajdonságok:

  • bármilyen típusú szemsminket rendesen eltávolít
  • megelőzi az arcbőr irritációját

Összetétel:

  • alkoholmentes

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Arcbőrtípus
érzékeny, normál, kevert
Hatás
Nyugtatás

Tołpa a márkáról

A Tołpa lengyel kozmetikamárkát egy professzorról nevezték el, aki fontos ösztönzője volt a természetes összetevőket tartalmazó kozmetikai termékgyártás elindításának.

Stanisław Tołpa egyetemi tanár volt, és képes volt diákjait meggyőzni a biológia fontosságáról, sokéves kutatás után pedig bizonyította a tőzegkivonat rendkívüli regeneráló tulajdonságait. Az ugyanis erősíti az immunrendszert, gyorsítja a regenerálódást és összességében javítja a bőr állapotát.

A Tołpa kozmetikumokat azoknak a nőknek és férfiaknak szánták, akik nem gondolkodás nélkül vásárolnak kozmetikát, hanem lelkiismeretesen kiválasztják azt. Fürdőszobájuk nem termékkiállítás, hanem olyan hely, ahol relaxálnak, és ahol olyan válogatott készítmények vannak, amelyek minden szempontból megfelelnek nekik.

Ebben egész sor kozmetikumminta van segítségükre, amely megkönnyíti a döntést, valamint biztosítja, hogy azt a készítményt választják, amellyel azután igazán elégedettek lesznek. Próbálja ki a Tołpa kozmetikát, amely gondoskodik az arc és a test egészségének és szépségének ápolásáról, valamint hozzáállásával védi a környezetet, de az Ön pénztárcáját is!

Értékelés Tołpa Dermo Face Physio