Tołpa Botanic White Hibiscus 30+ revitalizáló szemkrém a ráncok és a sötét karikák ellen

 • Tołpa Botanic White Hibiscus 30+ revitalizáló szemkrém a ráncok és a sötét karikák ellen
 • Tołpa Botanic White Hibiscus 30+ revitalizáló szemkrém a ráncok és a sötét karikák ellen 1
 • Tołpa Botanic White Hibiscus 30+ revitalizáló szemkrém a ráncok és a sötét karikák ellen 2
   více

  Tołpa Botanic White Hibiscus 30+ változatok

  • Tołpa Botanic White Hibiscus 30+ revitalizáló szemkrém a ráncok és a sötét karikák ellen (Hypoallergenic) 10 mlrevitalizáló szemkrém a ráncok és a sötét karikák ellen 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   (Hypoallergenic) 10 ml
   Kód: TOL2928

  Fel

  A Tołpa márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Tulajdonságok

  Arcbőrtípus

  érzékeny

  Bőrprobléma alapján

  duzzanatok és sötét karikák, érzékeny és allergiás bőrre, feszesítés és lifting, ráncok és vonalak

  Kor

  első ráncok

  A Tołpa lengyel kozmetikamárkát egy professzorról nevezték el, aki fontos ösztönzője volt a természetes összetevőket tartalmazó kozmetikai termékgyártás elindításának.

  Stanisław Tołpa egyetemi tanár volt, és képes volt diákjait meggyőzni a biológia fontosságáról, sokéves kutatás után pedig bizonyította a tőzegkivonat rendkívüli regeneráló tulajdonságait. Az ugyanis erősíti az immunrendszert, gyorsítja a regenerálódást és összességében javítja a bőr állapotát.

  A Tołpa kozmetikumokat azoknak a nőknek és férfiaknak szánták, akik nem gondolkodás nélkül vásárolnak kozmetikát, hanem lelkiismeretesen kiválasztják azt. Fürdőszobájuk nem termékkiállítás, hanem olyan hely, ahol relaxálnak, és ahol olyan válogatott készítmények vannak, amelyek minden szempontból megfelelnek nekik.

  Ebben egész sor kozmetikumminta van segítségükre, amely megkönnyíti a döntést, valamint biztosítja, hogy azt a készítményt választják, amellyel azután igazán elégedettek lesznek. Próbálja ki a Tołpa kozmetikát, amely gondoskodik az arc és a test egészségének és szépségének ápolásáról, valamint hozzáállásával védi a környezetet, de az Ön pénztárcáját is!

  Fel

  Értékelés Tołpa Botanic White Hibiscus 30+

  Mit gondol Ön a Tołpa Botanic White Hibiscus 30+ termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​

  Menu