Tiziana Terenzi Gold Kirkeparfüm kivonat unisex

3×
Tiziana Terenzi Gold Kirke parfüm kivonat unisex
Tiziana Terenzi Gold Kirke parfüm kivonat unisex
100 ml

Kód: TRZ0149 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Tiziana Terenzi Gold Kirke parfüm leírása
Összetétel

Különleges, trópusi illat a nyári hónapokra. Tiziana Terenzi Gold Kirke unisex parfüm kivonata igazán luxusos. Ügyesen kombinálja a chypre és gyümölcsös tónusokat, így sosem válik unalmassá. Illata édeskés ám mégis friss. Magával ragadja nem csak viselőjét, környezetét is.

  • körte és barack friss illata
  • erőteljes, finom illat nyárra
  • trópusi, virágos illat

Illat összetétele
Az édes málna, a körte és az őszibarack csábító hangjait frissítő gránátalmával, és savanyú feketeribizlivel keveri a Gold Kirke. A forró homokos sétányon keresztül a trópusi tengerpartra viszi a buja, vörös gyöngyvirág illata a parfüm szívében. A szantálfa, vanília és a fehér pézsma meleg tónusai a napsütötte nyári napokra emlékeztetnek az illat alapjában.

Illat története
A niche parfüm kategóriába tartoznak a Tiziana Terenzi illatai. A parfümök ára magasabb, viszont ennek megfelelő a minősége is. A Kirke Extrait trópusi parfüm igazán különleges a gyümölcsös parfümök kategóriájában. Már a parfüm csomagolása is igazán luxusos. A doboz egy pazar arany flakont rejt magában, amely inkább egy ékszer mint egy hagyományos flakon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
homok, körte, málna, golgotavirág, feketeribiszke, őszibarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyöngyvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, szantálfa, vanília, pézsma, heliotrop
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Tiziana Terenzi a márkáról

A Tiziana Terenzi olasz családi vállalkozás története 1968-ra nyúlik vissza. Egy bizonyos Evelino Terenzi akkor döntött úgy, hogy csatlakozik apja, Guglielmo művéhez, aki lelkes feltaláló, zenész és a kölnik imádója, valamint egy templomi gyertyákat gyártó cég társüzemeltetője.

Evelino az aromás termékekre összpontosított. Bár egy mindössze 16 négyzetméteres laboratórium állt rendelkezésére, sikerült érvényesülnie. A Tiziana Terenzi illatos kövei, katalitikus diffúzorai és egyéb termékei viszonylag rövid idő alatt igazi fogalommá váltak.

44 évvel alapítása után, a Tiziana Terenzi márka bemutatta első parfümsorozatát, amely hamar óriási népszerűséget szerzett a vásárlók körében. Egy évvel később további illatok jelentek meg a piacon, ezek is jelentős sikereket könyvelhettek el. Világos volt, hogy a következő kollekciók nem sokáig váratnak magukra.

Az összes Tiziana Terenzi parfümöt férfiak és nők egyaránt használhatják. Bevált összetevőket tartalmaznak, színültig tele érzelemmel, és megtestesítik a boldogság pillanatának megállítását áhító, fausti vágyat. Hanyag eleganciájú üvegcséik is figyelmet érdemelnek. A Tiziana Terenzi márka vonzó lehet mindazok számára, akik igényesek és nem érik be kevéssel, vagy hangsúlyozni kívánják egyéniségüket.

Értékelés Tiziana Terenzi Gold Kirke3