Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh aroma diffúzor

Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh aroma diffúzor
Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh aroma diffúzor
aroma diffúzor

Kód: TRZ0219 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh
Összetétel

Az illatosító Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh aroma diffúzor a helyiségek illatosításnak igen kellemes módja.

Tulajdonságok:

  • virágos illat

Használata:
Ez az aroma diffúzor töltettel együtt kerül szállításra. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. Amennyiben a diffúzor töltete a bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal. Szembe jutása esetén öblítse néhány percen keresztül bő vízzel a szemét.

Összetétel

Lakásillatosító fajtája
virágos
Az aromadiffúzor típusa
porcelán

Tiziana Terenzi a márkáról

A Tiziana Terenzi olasz családi vállalkozás története 1968-ra nyúlik vissza. Egy bizonyos Evelino Terenzi akkor döntött úgy, hogy csatlakozik apja, Guglielmo művéhez, aki lelkes feltaláló, zenész és a kölnik imádója, valamint egy templomi gyertyákat gyártó cég társüzemeltetője.

Evelino az aromás termékekre összpontosított. Bár egy mindössze 16 négyzetméteres laboratórium állt rendelkezésére, sikerült érvényesülnie. A Tiziana Terenzi illatos kövei, katalitikus diffúzorai és egyéb termékei viszonylag rövid idő alatt igazi fogalommá váltak.

44 évvel alapítása után, a Tiziana Terenzi márka bemutatta első parfümsorozatát, amely hamar óriási népszerűséget szerzett a vásárlók körében. Egy évvel később további illatok jelentek meg a piacon, ezek is jelentős sikereket könyvelhettek el. Világos volt, hogy a következő kollekciók nem sokáig váratnak magukra.

Az összes Tiziana Terenzi parfümöt férfiak és nők egyaránt használhatják. Bevált összetevőket tartalmaznak, színültig tele érzelemmel, és megtestesítik a boldogság pillanatának megállítását áhító, fausti vágyat. Hanyag eleganciájú üvegcséik is figyelmet érdemelnek. A Tiziana Terenzi márka vonzó lehet mindazok számára, akik igényesek és nem érik be kevéssel, vagy hangsúlyozni kívánják egyéniségüket.

Értékelés Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh