Tiziana Terenzi Black Ecstasy

parfüm kivonat unisex 100 ml

Tiziana Terenzi Black Ecstasy parfüm kivonat unisex 100 ml
100 ml
57 100Ft

Kód: TRZ0353 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 05. 21.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 05. 21.
Tiziana Terenzi Black Ecstasy
100 ml | 57 100Ft

Tiziana Terenzi Black Ecstasy parfüm leírása

A Tiziana Terenzi Black Ecstasy parfüm kivonatnak rendkívül érzéki és magával ragadó illata van, melyet Ön és környezete is könnyen megszeret!

  • fás illat
  • aromás illat
  • uniszex illat – nőknek és férfiaknak
  • esti és különleges alkalmakra való viselet

Összetétel

Fej
fenyő, kavics
Szív
ibolya, pacsuli, rózsa, tömjén
Alap
borostyán, fás tónusok, labdanum, szantálfa, tonkabab
Az illat fajtája
fás, orientális

Tiziana Terenzi a márkáról

A Tiziana Terenzi olasz családi vállalkozás története 1968-ra nyúlik vissza. Egy bizonyos Evelino Terenzi akkor döntött úgy, hogy csatlakozik apja, Guglielmo művéhez, aki lelkes feltaláló, zenész és a kölnik imádója, valamint egy templomi gyertyákat gyártó cég társüzemeltetője.

Evelino az aromás termékekre összpontosított. Bár egy mindössze 16 négyzetméteres laboratórium állt rendelkezésére, sikerült érvényesülnie. A Tiziana Terenzi illatos kövei, katalitikus diffúzorai és egyéb termékei viszonylag rövid idő alatt igazi fogalommá váltak.

44 évvel alapítása után, a Tiziana Terenzi márka bemutatta első parfümsorozatát, amely hamar óriási népszerűséget szerzett a vásárlók körében. Egy évvel később további illatok jelentek meg a piacon, ezek is jelentős sikereket könyvelhettek el. Világos volt, hogy a következő kollekciók nem sokáig váratnak magukra.

Az összes Tiziana Terenzi parfümöt férfiak és nők egyaránt használhatják. Bevált összetevőket tartalmaznak, színültig tele érzelemmel, és megtestesítik a boldogság pillanatának megállítását áhító, fausti vágyat. Hanyag eleganciájú üvegcséik is figyelmet érdemelnek. A Tiziana Terenzi márka vonzó lehet mindazok számára, akik igényesek és nem érik be kevéssel, vagy hangsúlyozni kívánják egyéniségüket.

Értékelés Tiziana Terenzi Black Ecstasy

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!