TIGI S-Factor Diamond Dreams

kondicionáló a fénylő és selymes hajért

TIGI S-Factor Diamond Dreams kondicionáló a fénylő és selymes hajért
TIGI S-Factor Diamond Dreams kondicionáló a fénylő és selymes hajért
250 ml
3 350Ft

Kód: TIG1847 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 05. 27.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2019. 05. 25.
TIGI S-Factor Diamond Dreams
250 ml | 3 350Ft

TIGI S-Factor Diamond Dreams kozmetika leírása

Leírás:

A Tigi S-Factor Diamond Dreams egy luxus haj kondicionáló, amely minden típusú hajnak törődést nyújt és fénylő ragyogást biztosít. Gyémántport, zúzott gyöngyöt és kasmírt tartalmaz, így hajának különleges törődésben lesz része. Összetevői kiemelik a haj színét és ellenállhatatlan csillogó fátyollá varázsolják haját. A kondicionáló hidratálja haját, védelmet nyújt a szabadgyökök kialakulása és más káros hatások ellen. Legyen a haja erős, egészséges, selymes és ragyogóan fényes. Kényeztesse magát a Tigi hajkozmetikai termékekkel. 

Hatása:

  • hidratálja haját
  • fénylő ragyogást biztosít hajának
  • védi a hajat a káros külső hatásoktól
  • kiemeli a haj színét

Összetevők:

  • gyémántpor – fényessé teszi haját
  • zúzott gyöngy – bársonyos csillogást biztosít
  • kasmír – selymessé teszi haját

Hajtípus:
Alkalmas minden típusú hajra, beleértve a festett hajat is.

Hogyan alkalmazzuk:
Vigye fel nedves, samponnal megmosott hajra, majd öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Fény és selymesség, Hidratálás

TIGI a márkáról

TIGI kozmetika | A TIGI társaságot 1986-ban a négy Mascolo fivér, a híres olasz fodrász, Franco Mascolo leszármazottai alapították - akinek Sophia Loren és Gina Lollobrigida legendás színésznők is az állandó vendégei közé tartoztak. Toni, Guy, Bruno és Anthony apjuk nyomdokaiban jártak, és lényegében a semmiből építették ki a tekintélyes Toni & Guy fodrászszalon-hálózatot. Ennek ma már világszerte több mint 420 kirendeltsége van, 42 országban.
A TIGI termékek kivételessége főleg abban rejlik, hogy azokat hivatásos stylist fodrászok tervezték más professzionális stylist fodrászok igényeihez. A TIGI Creative Team évente új frizurakollekciókat gondol ki, amelyek kizárólag ezen exkluzív márka három kulcsfontosságú sorozatának propagálására szolgálnak - ezek a Bed Head, az S-faktor és a Catwalk.
Utóbbi képzeletbeli hidat jelent a szép haj és a csúcs-divat világa között. Főleg Christopher Kane fiatal brit tervezővel való együttműködés volt az, ami a Catwalkot további, még magasabb szintre emelte. Ennek köszönhetően a fodrászok immár képesek kielégíteni a film- vagy popcsillagok megjelenésére, sminkjére vágyó legigényesebb ügyfelek elvárásait is. Említésre méltó az is, hogy a TIGI Catwalk kozmetika illatát exkluzív parfümök ihlették.
A TIGI samponok, kondicionálók, balzsamok, modellező paszták és egyéb termékek gyártásánál gyakran használnak meglehetősen szokatlan összetevőket. Például, a Catwalk Curlesque alkotóelemei a modern biológia ismeretei alapján uborkavízből, valamint különböző alga- és moszatfajták kivonataiból és tengeri édesköményből hozták létre az ún. Catwalk Aquacomplexet, ezt az egyedülálló „koktélt”. Ez röviddel az értékesítés megkezdése után slágerré vált a hullámos, ill. göndör hajat viselő hölgyek körében. Ugyancsak külön említést érdemelnek a luxus adalékok, mint a kasmír, a pezsgő vagy a gyöngy. Ezeket az S-Factor sorozat készítményei tartalmazzák.
A TIGI vonzó lesz mindazok számára, akik pompásan szeretnek kinézni, de nem kívánnak szabadidejükből órákat szépségszalonokban tölteni. Akik elsőrangú minőséget keresnek, méltányos áron, szívesen játszanak, s örömmel készítenek maguknak kreatív frizurákat, és elsősorban a szemükkel választanak, a dizájn, a szín és a csomagolás alapján.