TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrectionkozmetika szett I. (gyenge, károsult hajra) hölgyeknek

6×
TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection kozmetika szett I. (gyenge, károsult hajra) hölgyeknek
TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection kozmetika szett I. (gyenge, károsult hajra) hölgyeknek
kozmetika szett I. (gyenge, károsult hajra) hölgyeknek

Kód: TIG0215 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

sampon 750 ml + kondicionáló 750 ml

Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.

TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection termékleírás
Tulajdonságok

Gyakori festés után a hajnak regenerációra van szüksége – a TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection csomagot a gyenge, vegyszerek károsította haj helyreállítására és megszépítésére terveztük. A sampon és a kondicionáló hatóanyagokban gazdag összetétele gondoskodik róla, hogy a durva haj ezentúl simább és egyenletesebb legyen.

Az egészséges és bársonyosan sima frizura még soha nem volt ilyen egyszerű!

TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection sampon

  • regenerálja a vegyszerekkel károsította hajat
  • kisimítja a hajszálak felszínét
  • biztosítja a haj számára fontos tápanyagokat és hidratálást
  • friss papajaillatú

TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection kondicionáló

  • helyreállítja és kisimítja a haj sérült felszínét
  • hidratálja és táplálja a hajat
  • táplálja és megszépíti a hajat
  • friss papajaillatú

Tulajdonságok

Hajtípus
károsult haj
Ajándék szett típusa
takarékos kiszerelés

TIGI a márkáról

TIGI kozmetika | A TIGI társaságot 1986-ban a négy Mascolo fivér, a híres olasz fodrász, Franco Mascolo leszármazottai alapították - akinek Sophia Loren és Gina Lollobrigida legendás színésznők is az állandó vendégei közé tartoztak. Toni, Guy, Bruno és Anthony apjuk nyomdokaiban jártak, és lényegében a semmiből építették ki a tekintélyes Toni & Guy fodrászszalon-hálózatot. Ennek ma már világszerte több mint 420 kirendeltsége van, 42 országban.
A TIGI termékek kivételessége főleg abban rejlik, hogy azokat hivatásos stylist fodrászok tervezték más professzionális stylist fodrászok igényeihez. A TIGI Creative Team évente új frizurakollekciókat gondol ki, amelyek kizárólag ezen exkluzív márka három kulcsfontosságú sorozatának propagálására szolgálnak - ezek a Bed Head, az S-faktor és a Catwalk.
Utóbbi képzeletbeli hidat jelent a szép haj és a csúcs-divat világa között. Főleg Christopher Kane fiatal brit tervezővel való együttműködés volt az, ami a Catwalkot további, még magasabb szintre emelte. Ennek köszönhetően a fodrászok immár képesek kielégíteni a film- vagy popcsillagok megjelenésére, sminkjére vágyó legigényesebb ügyfelek elvárásait is. Említésre méltó az is, hogy a TIGI Catwalk kozmetika illatát exkluzív parfümök ihlették.
A TIGI samponok, kondicionálók, balzsamok, modellező paszták és egyéb termékek gyártásánál gyakran használnak meglehetősen szokatlan összetevőket. Például, a Catwalk Curlesque alkotóelemei a modern biológia ismeretei alapján uborkavízből, valamint különböző alga- és moszatfajták kivonataiból és tengeri édesköményből hozták létre az ún. Catwalk Aquacomplexet, ezt az egyedülálló „koktélt”. Ez röviddel az értékesítés megkezdése után slágerré vált a hullámos, ill. göndör hajat viselő hölgyek körében. Ugyancsak külön említést érdemelnek a luxus adalékok, mint a kasmír, a pezsgő vagy a gyöngy. Ezeket az S-Factor sorozat készítményei tartalmazzák.
A TIGI vonzó lesz mindazok számára, akik pompásan szeretnek kinézni, de nem kívánnak szabadidejükből órákat szépségszalonokban tölteni. Akik elsőrangú minőséget keresnek, méltányos áron, szívesen játszanak, s örömmel készítenek maguknak kreatív frizurákat, és elsősorban a szemükkel választanak, a dizájn, a szín és a csomagolás alapján.

Értékelés TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection