TIGI Bed Head Manipulator

modellező paszta

5×
TIGI Bed Head Manipulator modellező paszta
TIGI Bed Head Manipulator modellező paszta
TIGI Bed Head Manipulator modellező paszta
Manipulator 57 g
3 290Ft

Kód: TIG0182 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

TIGI Bed Head Manipulator A kozmetika leírása

Leírás:
A Tigi Bed Head formázókrémmel frizurája tartása egész nap – vagy egész éjjel tökéletes lesz! Ne szabjon határt fantáziájának! Ezzel az erős tartású hajformázó krémmel tökéletes frizurát varázsolhat magának, legyen szó tüskékről, loknikról vagy egyszerű kócosságról. A Tigi Bead Head matt hatású, s hatására haja sűrűbbnek tűnik. Alakítsa ki saját, egyedi stílusát ezzel a kellemes, kókuszillatú hajformázóval, melynek összetétele igazán könnyed.

Hatása:
• Extra erős és tartós hajformázás
• Bármilyen frizurához tökéletesen alkalmazható

Hajtípus:
Minden hajtípuson alkalmazható.

Használata:
Vigye fel a krémet száraz vagy nedves hajra. A hajat ezek után hagyja szabadon megszáradni vagy formázza hajszárító segítségével. Oszlassa el a krémet az ujjain és formázza haját ízlése szerint.

Tulajdonságok

Hatás
Hajdúsítás
Konzisztencia
paszta

TIGI A márkáról

TIGI kozmetika | A TIGI társaságot 1986-ban a négy Mascolo fivér, a híres olasz fodrász, Franco Mascolo leszármazottai alapították - akinek Sophia Loren és Gina Lollobrigida legendás színésznők is az állandó vendégei közé tartoztak. Toni, Guy, Bruno és Anthony apjuk nyomdokaiban jártak, és lényegében a semmiből építették ki a tekintélyes Toni & Guy fodrászszalon-hálózatot. Ennek ma már világszerte több mint 420 kirendeltsége van, 42 országban.
A TIGI termékek kivételessége főleg abban rejlik, hogy azokat hivatásos stylist fodrászok tervezték más professzionális stylist fodrászok igényeihez. A TIGI Creative Team évente új frizurakollekciókat gondol ki, amelyek kizárólag ezen exkluzív márka három kulcsfontosságú sorozatának propagálására szolgálnak - ezek a Bed Head, az S-faktor és a Catwalk.
Utóbbi képzeletbeli hidat jelent a szép haj és a csúcs-divat világa között. Főleg Christopher Kane fiatal brit tervezővel való együttműködés volt az, ami a Catwalkot további, még magasabb szintre emelte. Ennek köszönhetően a fodrászok immár képesek kielégíteni a film- vagy popcsillagok megjelenésére, sminkjére vágyó legigényesebb ügyfelek elvárásait is. Említésre méltó az is, hogy a TIGI Catwalk kozmetika illatát exkluzív parfümök ihlették.
A TIGI samponok, kondicionálók, balzsamok, modellező paszták és egyéb termékek gyártásánál gyakran használnak meglehetősen szokatlan összetevőket. Például, a Catwalk Curlesque alkotóelemei a modern biológia ismeretei alapján uborkavízből, valamint különböző alga- és moszatfajták kivonataiból és tengeri édesköményből hozták létre az ún. Catwalk Aquacomplexet, ezt az egyedülálló „koktélt”. Ez röviddel az értékesítés megkezdése után slágerré vált a hullámos, ill. göndör hajat viselő hölgyek körében. Ugyancsak külön említést érdemelnek a luxus adalékok, mint a kasmír, a pezsgő vagy a gyöngy. Ezeket az S-Factor sorozat készítményei tartalmazzák.
A TIGI vonzó lesz mindazok számára, akik pompásan szeretnek kinézni, de nem kívánnak szabadidejükből órákat szépségszalonokban tölteni. Akik elsőrangú minőséget keresnek, méltányos áron, szívesen játszanak, s örömmel készítenek maguknak kreatív frizurákat, és elsősorban a szemükkel választanak, a dizájn, a szín és a csomagolás alapján.

 

 

 

 

 

 

 

Értékelés TIGI Bed Head Manipulator

Új értékelés hozzáadása

alkalmazás egyszerűsége
kozmetikai minőség
eredménnyel való elégedettség
Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
5.0
5 értékelés
4
1
alkalmazás egyszerűsége
kozmetikai minőség
eredménnyel való elégedettség

Menu