TIGI Bed Head Masterpiecehajlakk közepes tartás

12×
TIGI Bed Head Masterpiece hajlakk közepes tartás
TIGI Bed Head Masterpiece hajlakk közepes tartás
340 ml
2 650Ft

Kód: TIG0192 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 06. 05.
Személyes átvétel
péntek 2020. 06. 05.

TIGI Bed Head Masterpiece termékleírás
Tulajdonságok

Leírás:

A Tigi Bed Head hajlakk közepes fixálással tartós feszességet biztosít a frizurának. Ez a luxus hajlakk ragyogóan fényessé teszi a hajat és a nedvességgel szembeni védelemnek köszönhetően sokáig élvezheti a frizuráját. Ez a készítmény antisztatikus összetevőt tartalmaz, amelytől a haj nem fog szállni. A Tigi Bed Head hajlakkot nyugodtan használhatja hővel való kezelés során is, ráadásul általa a haj nem lesz száraz sem. Az illata kellemes trópusi gyümölcsös.

Hatása:

tartós feszesség

káprázatos ragyogás

nedvességgel szembeni védelem

antisztatikus összetevő, amelytől a haj nem száll

általa a haj nem lesz száraz

Hajtípus:

Minden hajtípusra.

Hogyan használjuk:

A haj végleges megerősítésére 20 - 30 cm távolságból permetezzen belőle a kész frizurára. Amennyiben ki szeretné hangsúlyozni az egyes tincseket, applikálja kisebb távolságból.

Tulajdonságok

Hatás
Rögzítés, feszesítő

TIGI a márkáról

TIGI kozmetika | A TIGI társaságot 1986-ban a négy Mascolo fivér, a híres olasz fodrász, Franco Mascolo leszármazottai alapították - akinek Sophia Loren és Gina Lollobrigida legendás színésznők is az állandó vendégei közé tartoztak. Toni, Guy, Bruno és Anthony apjuk nyomdokaiban jártak, és lényegében a semmiből építették ki a tekintélyes Toni & Guy fodrászszalon-hálózatot. Ennek ma már világszerte több mint 420 kirendeltsége van, 42 országban.
A TIGI termékek kivételessége főleg abban rejlik, hogy azokat hivatásos stylist fodrászok tervezték más professzionális stylist fodrászok igényeihez. A TIGI Creative Team évente új frizurakollekciókat gondol ki, amelyek kizárólag ezen exkluzív márka három kulcsfontosságú sorozatának propagálására szolgálnak - ezek a Bed Head, az S-faktor és a Catwalk.
Utóbbi képzeletbeli hidat jelent a szép haj és a csúcs-divat világa között. Főleg Christopher Kane fiatal brit tervezővel való együttműködés volt az, ami a Catwalkot további, még magasabb szintre emelte. Ennek köszönhetően a fodrászok immár képesek kielégíteni a film- vagy popcsillagok megjelenésére, sminkjére vágyó legigényesebb ügyfelek elvárásait is. Említésre méltó az is, hogy a TIGI Catwalk kozmetika illatát exkluzív parfümök ihlették.
A TIGI samponok, kondicionálók, balzsamok, modellező paszták és egyéb termékek gyártásánál gyakran használnak meglehetősen szokatlan összetevőket. Például, a Catwalk Curlesque alkotóelemei a modern biológia ismeretei alapján uborkavízből, valamint különböző alga- és moszatfajták kivonataiból és tengeri édesköményből hozták létre az ún. Catwalk Aquacomplexet, ezt az egyedülálló „koktélt”. Ez röviddel az értékesítés megkezdése után slágerré vált a hullámos, ill. göndör hajat viselő hölgyek körében. Ugyancsak külön említést érdemelnek a luxus adalékok, mint a kasmír, a pezsgő vagy a gyöngy. Ezeket az S-Factor sorozat készítményei tartalmazzák.
A TIGI vonzó lesz mindazok számára, akik pompásan szeretnek kinézni, de nem kívánnak szabadidejükből órákat szépségszalonokban tölteni. Akik elsőrangú minőséget keresnek, méltányos áron, szívesen játszanak, s örömmel készítenek maguknak kreatív frizurákat, és elsősorban a szemükkel választanak, a dizájn, a szín és a csomagolás alapján.

Értékelés TIGI Bed Head Masterpiece