TIGI Bed Head Masterpiecehajlakk közepes tartás

10×
TIGI Bed Head Masterpiece hajlakk közepes tartás
TIGI Bed Head Masterpiece hajlakk közepes tartás
Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: TIG0192 | Raktáron
1

Kosárba téve

TIGI Bed Head Masterpiece hajlakk közepes tartás
| 1 db | 2 700Ft
Ajándék az Ön számára
A kosarában választhat egyet a 12 nagyszerű ajándékunk közül ingyen, amennyiben legalább 15 000 Ft értékben vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 09. 17.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 09. 17.

TIGI Bed Head Masterpiece termékleírás

Leírás:

A Tigi Bed Head hajlakk közepes fixálással tartós feszességet biztosít a frizurának. Ez a luxus hajlakk ragyogóan fényessé teszi a hajat és a nedvességgel szembeni védelemnek köszönhetően sokáig élvezheti a frizuráját. Ez a készítmény antisztatikus összetevőt tartalmaz, amelytől a haj nem fog szállni. A Tigi Bed Head hajlakkot nyugodtan használhatja hővel való kezelés során is, ráadásul általa a haj nem lesz száraz sem. Az illata kellemes trópusi gyümölcsös.

Hatása:

tartós feszesség

káprázatos ragyogás

nedvességgel szembeni védelem

antisztatikus összetevő, amelytől a haj nem száll

általa a haj nem lesz száraz

Hajtípus:

Minden hajtípusra.

Hogyan használjuk:

A haj végleges megerősítésére 20 - 30 cm távolságból permetezzen belőle a kész frizurára. Amennyiben ki szeretné hangsúlyozni az egyes tincseket, applikálja kisebb távolságból.

Tulajdonságok

Hatás
Rögzítés

TIGI a márkáról

TIGI kozmetika | A TIGI társaságot 1986-ban a négy Mascolo fivér, a híres olasz fodrász, Franco Mascolo leszármazottai alapították - akinek Sophia Loren és Gina Lollobrigida legendás színésznők is az állandó vendégei közé tartoztak. Toni, Guy, Bruno és Anthony apjuk nyomdokaiban jártak, és lényegében a semmiből építették ki a tekintélyes Toni & Guy fodrászszalon-hálózatot. Ennek ma már világszerte több mint 420 kirendeltsége van, 42 országban.
A TIGI termékek kivételessége főleg abban rejlik, hogy azokat hivatásos stylist fodrászok tervezték más professzionális stylist fodrászok igényeihez. A TIGI Creative Team évente új frizurakollekciókat gondol ki, amelyek kizárólag ezen exkluzív márka három kulcsfontosságú sorozatának propagálására szolgálnak - ezek a Bed Head, az S-faktor és a Catwalk.
Utóbbi képzeletbeli hidat jelent a szép haj és a csúcs-divat világa között. Főleg Christopher Kane fiatal brit tervezővel való együttműködés volt az, ami a Catwalkot további, még magasabb szintre emelte. Ennek köszönhetően a fodrászok immár képesek kielégíteni a film- vagy popcsillagok megjelenésére, sminkjére vágyó legigényesebb ügyfelek elvárásait is. Említésre méltó az is, hogy a TIGI Catwalk kozmetika illatát exkluzív parfümök ihlették.
A TIGI samponok, kondicionálók, balzsamok, modellező paszták és egyéb termékek gyártásánál gyakran használnak meglehetősen szokatlan összetevőket. Például, a Catwalk Curlesque alkotóelemei a modern biológia ismeretei alapján uborkavízből, valamint különböző alga- és moszatfajták kivonataiból és tengeri édesköményből hozták létre az ún. Catwalk Aquacomplexet, ezt az egyedülálló „koktélt”. Ez röviddel az értékesítés megkezdése után slágerré vált a hullámos, ill. göndör hajat viselő hölgyek körében. Ugyancsak külön említést érdemelnek a luxus adalékok, mint a kasmír, a pezsgő vagy a gyöngy. Ezeket az S-Factor sorozat készítményei tartalmazzák.
A TIGI vonzó lesz mindazok számára, akik pompásan szeretnek kinézni, de nem kívánnak szabadidejükből órákat szépségszalonokban tölteni. Akik elsőrangú minőséget keresnek, méltányos áron, szívesen játszanak, s örömmel készítenek maguknak kreatív frizurákat, és elsősorban a szemükkel választanak, a dizájn, a szín és a csomagolás alapján.

Értékelés TIGI Bed Head Masterpiece