TIGI Bed Head Hard Headhajlakk erős fixálás

7×
TIGI Bed Head Hard Head hajlakk erős fixálás
TIGI Bed Head Hard Head hajlakk erős fixálás
385 ml
1 820Ft

Kód: TIG0175 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 08. 11.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 08. 10.

TIGI Bed Head Hard Head termékleírás
Tulajdonságok

Kápráztassa el a környezetét olyan egyedülálló frizurákkal, melyekre nem érvényes a gravitáció törvénye. A TIGI Bed Head Hard Head erős fixálású hajlakk azonnal megszárad és káprázatos fényű tartós fixálást biztosít. Engedje szabadjára a fantáziáját és formázza minden alkalomra eredeti stílusban a frizuráját.

Tulajdonságai:

  • bármilyen frizurát extra erősen fixál
  • fényessé és maximálisan meghatározottá teszi a frizurát
  • minél nagyobb mennyiségben hordja fel, annál jobban fixál
  • számtalan kreatív frizura készíthető vele
  • azonnal megszárad
  • kellemesen citrusos illatú
  • bármilyen hosszúságú hajra és hajtípusra alkalmazható

Összetétele:

  • fixáló elemek – gondoskodnak a hosszantartó, extra erős rögzítésről

Használata:
A TIGI Bed Head Hard Head hajlakkot 10-12 cm távolságból permetezze a frizurájára. A frizura még erősebb rögzítéséhez több rétegben hordja fel.

Tulajdonságok

Hatás
Rögzítés, feszesítő
Rögzítés mértéke
erős fixálás

TIGI a márkáról

p>TIGI kozmetika | A TIGI társaságot 1986-ban a négy Mascolo fivér, a híres olasz fodrász, Franco Mascolo leszármazottai alapították - akinek Sophia Loren és Gina Lollobrigida legendás színésznők is az állandó vendégei közé tartoztak. Toni, Guy, Bruno és Anthony apjuk nyomdokaiban jártak, és lényegében a semmiből építették ki a tekintélyes Toni & Guy fodrászszalon-hálózatot. Ennek ma már világszerte több mint 420 kirendeltsége van, 42 országban.
A TIGI termékek kivételessége főleg abban rejlik, hogy azokat hivatásos stylist fodrászok tervezték más professzionális stylist fodrászok igényeihez. A TIGI Creative Team évente új frizurakollekciókat gondol ki, amelyek kizárólag ezen exkluzív márka három kulcsfontosságú sorozatának propagálására szolgálnak - ezek a Bed Head, az S-faktor és a Catwalk.
Utóbbi képzeletbeli hidat jelent a szép haj és a csúcs-divat világa között. Főleg Christopher Kane fiatal brit tervezővel való együttműködés volt az, ami a Catwalkot további, még magasabb szintre emelte. Ennek köszönhetően a fodrászok immár képesek kielégíteni a film- vagy popcsillagok megjelenésére, sminkjére vágyó legigényesebb ügyfelek elvárásait is. Említésre méltó az is, hogy a TIGI Catwalk kozmetika illatát exkluzív parfümök ihlették.
A TIGI samponok, kondicionálók, balzsamok, modellező paszták és egyéb termékek gyártásánál gyakran használnak meglehetősen szokatlan összetevőket. Például, a Catwalk Curlesque alkotóelemei a modern biológia ismeretei alapján uborkavízből, valamint különböző alga- és moszatfajták kivonataiból és tengeri édesköményből hozták létre az ún. Catwalk Aquacomplexet, ezt az egyedülálló „koktélt”. Ez röviddel az értékesítés megkezdése után slágerré vált a hullámos, ill. göndör hajat viselő hölgyek körében. Ugyancsak külön említést érdemelnek a luxus adalékok, mint a kasmír, a pezsgő vagy a gyöngy. Ezeket az S-Factor sorozat készítményei tartalmazzák.
A TIGI vonzó lesz mindazok számára, akik pompásan szeretnek kinézni, de nem kívánnak szabadidejükből órákat szépségszalonokban tölteni. Akik elsőrangú minőséget keresnek, méltányos áron, szívesen játszanak, s örömmel készítenek maguknak kreatív frizurákat, és elsősorban a szemükkel választanak, a dizájn, a szín és a csomagolás alapján.

Értékelés TIGI Bed Head Hard Head