TIGI Bed Head B for Men Matte Separationmattító viasz hajra

9×
TIGI Bed Head B for Men Matte Separation mattító viasz hajra
TIGI Bed Head B for Men Matte Separation mattító viasz hajra
85 g
2590Ft

Kód: TIG1804 | Raktáron
1

Kosárba téve

TIGI Bed Head B for Men Matte Separation mattító viasz hajra
| 1 db | 2590Ft
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 10. 22.
Személyes átvétel
kedd 2019. 10. 22.
  • termékleírás
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

TIGI Bed Head B for Men Matte Separation termékleírás
Tulajdonságok

Leírás:
Formázza haját elképzelései szerint és biztosítson neki természetesen matt megjelenést! A TIGI Bed Head B for Men hajformázó viasszal egész nap közepes erősségű rögzítéssel biztosíthatja a frizura kívánt formájának megtartását. Használata során a haja hidratált marad.

Méhviasz és glicerin tartalma könnyen kezelhető, éles kontúrokkal teli frizura készítését teszi lehetővé. A TIGI Bed Head B for Men hajformázó viasz védi a hajat a nedvességtől, és ezzel elősegíti, hogy az elkészített frizura sokáig megőrizze formáját.

Hatásai:

  • közepes mértékű rögzítés
  • matt megjelenés
  • védi a hajat nedvességtől

Összetétele:

  • méhviasz - kisimítja a hajrostok felületét

Hajtípus:
Minden hajtípusra alkalmazható.

Alkalmazása:
Dörzsöljön szét a tenyerében kis mennyiségű viaszt. Ezután dörzsölje be a törölközőszáraz - száraz hajba.

Tulajdonságok

Konzisztencia
wax

TIGI Bed Head B for Men Matte Separation vonatkozásában írtuk
Cikkek

TIGI a márkáról

TIGI kozmetika | A TIGI társaságot 1986-ban a négy Mascolo fivér, a híres olasz fodrász, Franco Mascolo leszármazottai alapították - akinek Sophia Loren és Gina Lollobrigida legendás színésznők is az állandó vendégei közé tartoztak. Toni, Guy, Bruno és Anthony apjuk nyomdokaiban jártak, és lényegében a semmiből építették ki a tekintélyes Toni & Guy fodrászszalon-hálózatot. Ennek ma már világszerte több mint 420 kirendeltsége van, 42 országban.
A TIGI termékek kivételessége főleg abban rejlik, hogy azokat hivatásos stylist fodrászok tervezték más professzionális stylist fodrászok igényeihez. A TIGI Creative Team évente új frizurakollekciókat gondol ki, amelyek kizárólag ezen exkluzív márka három kulcsfontosságú sorozatának propagálására szolgálnak - ezek a Bed Head, az S-faktor és a Catwalk.
Utóbbi képzeletbeli hidat jelent a szép haj és a csúcs-divat világa között. Főleg Christopher Kane fiatal brit tervezővel való együttműködés volt az, ami a Catwalkot további, még magasabb szintre emelte. Ennek köszönhetően a fodrászok immár képesek kielégíteni a film- vagy popcsillagok megjelenésére, sminkjére vágyó legigényesebb ügyfelek elvárásait is. Említésre méltó az is, hogy a TIGI Catwalk kozmetika illatát exkluzív parfümök ihlették.
A TIGI samponok, kondicionálók, balzsamok, modellező paszták és egyéb termékek gyártásánál gyakran használnak meglehetősen szokatlan összetevőket. Például, a Catwalk Curlesque alkotóelemei a modern biológia ismeretei alapján uborkavízből, valamint különböző alga- és moszatfajták kivonataiból és tengeri édesköményből hozták létre az ún. Catwalk Aquacomplexet, ezt az egyedülálló „koktélt”. Ez röviddel az értékesítés megkezdése után slágerré vált a hullámos, ill. göndör hajat viselő hölgyek körében. Ugyancsak külön említést érdemelnek a luxus adalékok, mint a kasmír, a pezsgő vagy a gyöngy. Ezeket az S-Factor sorozat készítményei tartalmazzák.
A TIGI vonzó lesz mindazok számára, akik pompásan szeretnek kinézni, de nem kívánnak szabadidejükből órákat szépségszalonokban tölteni. Akik elsőrangú minőséget keresnek, méltányos áron, szívesen játszanak, s örömmel készítenek maguknak kreatív frizurákat, és elsősorban a szemükkel választanak, a dizájn, a szín és a csomagolás alapján.

Értékelés TIGI Bed Head B for Men Matte Separation

5.0
8
1
Tulajdonságok szerinti értékelés megjelenítése
alkalmazás egyszerűsége
kozmetikai minőség
eredménnyel való elégedettség