Tiffany & Co.Tiffany & Co. Rose Gold testápoló tej hölgyeknek

Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold testápoló tej hölgyeknek
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold testápoló tej hölgyeknek
200 ml
14 240Ft

Raktáron | 7 120,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: TIF02244
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Élvezze a luxusillatot fürdőszobájában a reggeli és esti rituálé közben. A remek Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold testápoló készítmény simogatja érzékeit és a kedvelt illattal kényezteti bőrét.

Tulajdonságok:

  • táplálja és ápolja a bőrt
  • kiegészíti az azonos termékcsaládba tartozó Eau de Toilette illatot

Összetétel

Konzisztencia
tej

A Tiffany & Co. márka legendás ékszereivel az első osztályú ékszerész munka, a különlegesség és az elegancia meghatározója. A márka alapítója, a gyémántok királyaként emlegetett Charles Lewis Tiffany a legszebb drágakövek és az ékszereinek briliáns designja iránti szenvedélynek élt.

A Tiffany blue, azaz az ikonikus türkiz szín, akárcsak maga a márkanév, a luxus ismertetőjegyévé lett. A márka valamennyi alkotásán megjelenik, az ajándékdobozoktól kezdve, az ékszereken keresztül egészen a Tiffany parfüm designjáig. Az első illatai - a virágos Tiffany for Women és a fűszeres Tiffany for Men - a múltszázad 80-as éveiben születtek. A márka a parfümjeiben is a lehető legtisztább eszenciákkal dolgozik és a drágakő meztelen bőrön kiváltott egyedülálló érzésének kiváltására törekszik.

Ez a márka az 1837 évi alapítása óta nem csak a kiemelkedő személyiségeket, de az egész világot elbűvölte. A Tiffany & Co. örök ékszerei a mai napig az élet legkiemelkedőbb pillanatait idézik.