Tiffany & Co.Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum hölgyeknek
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum hölgyeknek
75 ml
44 260Ft

Több mint 5 db a raktáron | 59 013,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: TIF02245
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Nem csupán a rozéarany ékszerek váltak a választékos stílus szimbólumává. A Tiffany & Co. Tiffany Rose Gold női Eau de Parfum, mely a bőrön bontakozik ki és kiemeli viselője egyéniségét, ugyanilyen tökéletes. Szemmel nem érzékelhető, mégis teljesen figyelmen kívül hagyhatatlan módon.

  • élettel teli és elbűvölő virágos-gyümölcsös illat
  • Jerome Epinette francia parfümőr alkotása
  • 2021-ben mutatták be

Az illat összetétele
Elsőként a rendkívül sziporkázó és egyben játékos kicsengésű fekete ribizli hívja fel magára a figyelmet. Hamarosan csatlakozik hozzá a japán rózsa hibridje, a kék rózsa is, hogy különleges virágos színezetet adjon a kompozíciónak. Melengető lecsengéséről a pézsmával és írisszel aláfestett ambrette (illatos ábelfű) gondoskodik.

Az illat története
A Tiffany Rose Gold parfüm a Tiffany & Co ékszereket jeleníti meg, és azok előtt tiszteleg. Ragyogó rózsaszín arany üvegcséjének minden egyes vonala és oldala, melyet a csiszolt gyémánt alakja ihletett, ezt a magas fokú művészetet idézi meg.

A kupakja alatt rejtőző illat ugyanolyan temperamentumos és mágikusan vonzó, mint az őt viselő nő. Az illatkompozíció kulcsfontosságú összetevőit közvetlenül az üvegcse testére vésték. Aranyló tartalma pedig hatásos kontrasztot képez a nyakát díszítő jellegzetes „Tiffany Blue“ árnyalatú szalaggal.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
nőszirom, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, ambrette
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos, pézsmás

A Tiffany & Co. márka legendás ékszereivel az első osztályú ékszerész munka, a különlegesség és az elegancia meghatározója. A márka alapítója, a gyémántok királyaként emlegetett Charles Lewis Tiffany a legszebb drágakövek és az ékszereinek briliáns designja iránti szenvedélynek élt.

A Tiffany blue, azaz az ikonikus türkiz szín, akárcsak maga a márkanév, a luxus ismertetőjegyévé lett. A márka valamennyi alkotásán megjelenik, az ajándékdobozoktól kezdve, az ékszereken keresztül egészen a Tiffany parfüm designjáig. Az első illatai - a virágos Tiffany for Women és a fűszeres Tiffany for Men - a múltszázad 80-as éveiben születtek. A márka a parfümjeiben is a lehető legtisztább eszenciákkal dolgozik és a drágakő meztelen bőrön kiváltott egyedülálló érzésének kiváltására törekszik.

Ez a márka az 1837 évi alapítása óta nem csak a kiemelkedő személyiségeket, de az egész világot elbűvölte. A Tiffany & Co. örök ékszerei a mai napig az élet legkiemelkedőbb pillanatait idézik.