Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intenseeau de parfum hölgyeknek

Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intense eau de parfum hölgyeknek
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intense eau de parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
49100Ft

Spóroljon 27%
75 ml
35990Ft

Kód: TIF02062 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 01. 27.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 01. 25.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intense parfüm leírása
Összetétel

A Tiffany & Co. Intense női Eau de Parfum a fenségesen elegáns 2017 évi Tiffany & Co. illat erőteljesebb értelmezése. Élje meg ön is az összetéveszthetetlen luxus érzését az új, érzékibb kicsengésben.

  • csábító virágos illat
  • kifinomultan elegáns nőnek
  • nappali viselet, de különleges alkalmakra is megfelelő

Az illat összetétele
A fejillatban üde mandarinlevelek és rózsaszín borsszemek kombinációja bontakozik ki. Kis idő után csatlakozik hozzájuk a különleges írisz alkotta szív, mely - akárcsak az eredeti Tiffany & Co. esetében - a teljes kompozíciót uralja. Az Eau de Parfum alapillatát az érzéki utójátékról gondoskodó meleg ámbra akkordja, pézsma és vaníliásan édes benzoe képezi.

Az illat története
A Tiffany & Co. vállalat luxus gyémánt ékszereiről vált híressé, és parfümjei a meztelen bőrrel érintő legelegánsabb drágakő által kiváltott érzést hivatottak megidézni. Ez alól a 2018-ban megjelent Tiffany & Co. Intense Eau de Parfum sem kivétel. Maga az ikonikus kék színnel és nyakán az ezüst gyűrűvel nyomatékosított üvegcse is a gyémánt szimbóluma, és egyben a márka ékszerész hagyományaira tett utalás.

Összetétel

Fej
rózsabors, mandarinfa levél
Szív
nőszirom
Alap
borostyán, pézsma, benzoin
Az illat fajtája
virágos, orientális

Tiffany & Co. a márkáról

A Tiffany & Co. márka legendás ékszereivel az első osztályú ékszerész munka, a különlegesség és az elegancia meghatározója. A márka alapítója, a gyémántok királyaként emlegetett Charles Lewis Tiffany a legszebb drágakövek és az ékszereinek briliáns designja iránti szenvedélynek élt.

A Tiffany blue, azaz az ikonikus türkiz szín, akárcsak maga a márkanév, a luxus ismertetőjegyévé lett. A márka valamennyi alkotásán megjelenik, az ajándékdobozoktól kezdve, az ékszereken keresztül egészen a Tiffany parfüm designjáig. Az első illatai - a virágos Tiffany for Women és a fűszeres Tiffany for Men - a múltszázad 80-as éveiben születtek. A márka a parfümjeiben is a lehető legtisztább eszenciákkal dolgozik és a drágakő meztelen bőrön kiváltott egyedülálló érzésének kiváltására törekszik.

Ez a márka az 1837 évi alapítása óta nem csak a kiemelkedő személyiségeket, de az egész világot elbűvölte. A Tiffany & Co. örök ékszerei a mai napig az élet legkiemelkedőbb pillanatait idézik.

Értékelés Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intense