Tiffany & Co. Tiffany & Co.eau de parfum hölgyeknek

9×
Tiffany & Co. Tiffany & Co. eau de parfum hölgyeknek
Tiffany & Co. Tiffany & Co. eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
31900Ft

Spóroljon 30%
50 ml
22370Ft

Kód: TIF2053 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2020. 02. 18.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2020. 02. 18.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Tiffany & Co. Tiffany & Co. parfüm leírása
Összetétel

A Tiffany & Co. női Eau de Parfum mindent megtestesít, amit a Tiffany & Co. luxus ékszermárka képvisel – a választékos ízlést, az idők felett állóságot és a fesztelenül kifinomult eleganciát.

  • gyöngéd virágos illat
  • stílusos, romantikus nők számára
  • ideális mindennapi viseletre

Az illat összetétele
Először a zamatos bergamott, citrom és könnyedén édeskés mandarin üde kombinációját érzi majd. Kis idő után kinyílik a gyönyörű írisz csokor, amit finom rózsaszirmok tesznek teljessé. Mindennek koronájaként az illat szívét a fekete ribizli és az őszibarack gyümölcsös akkordjai festik alá. Az illat alapja pacsuli és pézsma érzéki jegyei alkotta illatkompozíció.

Az illat története
Tiffany & Co. a luxus gyémánt ékszerek szimbóluma. A Tiffany & Co. Eau de Parfum a drágakövek semmivel össze nem téveszthető érzését, annak különlegességét és értékességét a csupasz bőrön hivatott felidézni. Az üvegcsét, ami maga is egy ilyen gyémánt, az illat ikonikus kéksége hangsúlyozza és a márka logójával ellátott díszítő szalag teszi teljessé. Ez az egyedülálló illat 2017 óta kapható.

Összetétel

Fej
bergamott, citrom, mandarin
Szív
rózsa, feketeribizli, nőszirom, őszibarack
Alap
pacsuli, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Tiffany & Co. Tiffany & Co. vonatkozásában írtuk
Cikkek

Tiffany & Co. a márkáról

A Tiffany & Co. márka legendás ékszereivel az első osztályú ékszerész munka, a különlegesség és az elegancia meghatározója. A márka alapítója, a gyémántok királyaként emlegetett Charles Lewis Tiffany a legszebb drágakövek és az ékszereinek briliáns designja iránti szenvedélynek élt.

A Tiffany blue, azaz az ikonikus türkiz szín, akárcsak maga a márkanév, a luxus ismertetőjegyévé lett. A márka valamennyi alkotásán megjelenik, az ajándékdobozoktól kezdve, az ékszereken keresztül egészen a Tiffany parfüm designjáig. Az első illatai - a virágos Tiffany for Women és a fűszeres Tiffany for Men - a múltszázad 80-as éveiben születtek. A márka a parfümjeiben is a lehető legtisztább eszenciákkal dolgozik és a drágakő meztelen bőrön kiváltott egyedülálló érzésének kiváltására törekszik.

Ez a márka az 1837 évi alapítása óta nem csak a kiemelkedő személyiségeket, de az egész világot elbűvölte. A Tiffany & Co. örök ékszerei a mai napig az élet legkiemelkedőbb pillanatait idézik.

Értékelés Tiffany & Co. Tiffany & Co.