Tiffany & Co. Tiffany & Co.Eau de Parfum hölgyeknek

9×
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Eau de Parfum hölgyeknek
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Kiárusítás
Spóroljon
44 700Ft

Spóroljon 38%
75 ml
27 880Ft

Kód: TIF02054 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Bármilyen 15 000 Ft feletti vásárláshoz egy 125 ml-es kéztisztító gélt adunk ajándékba.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 12. 02.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 12. 02.

Tiffany & Co. Tiffany & Co. parfüm leírása
Összetétel

A Tiffany & Co. női Eau de Parfum mindent megtestesít, amit a Tiffany & Co. luxus ékszermárka képvisel – a választékos ízlést, az idők felett állóságot és a fesztelenül kifinomult eleganciát.

  • gyöngéd virágos illat
  • stílusos, romantikus nők számára
  • ideális mindennapi viseletre

Az illat összetétele
Először a zamatos bergamott, citrom és könnyedén édeskés mandarin üde kombinációját érzi majd. Kis idő után kinyílik a gyönyörű írisz csokor, amit finom rózsaszirmok tesznek teljessé. Mindennek koronájaként az illat szívét a fekete ribizli és az őszibarack gyümölcsös akkordjai festik alá. Az illat alapja pacsuli és pézsma érzéki jegyei alkotta illatkompozíció.

Az illat története
Tiffany & Co. a luxus gyémánt ékszerek szimbóluma. A Tiffany & Co. Eau de Parfum a drágakövek semmivel össze nem téveszthető érzését, annak különlegességét és értékességét a csupasz bőrön hivatott felidézni. Az üvegcsét, ami maga is egy ilyen gyémánt, az illat ikonikus kéksége hangsúlyozza és a márka logójával ellátott díszítő szalag teszi teljessé. Ez az egyedülálló illat 2017 óta kapható.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, feketeribizli, nőszirom, őszibarack
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Tiffany & Co. Tiffany & Co. vonatkozásában írtuk
Cikkek

Tiffany & Co. a márkáról

A Tiffany & Co. márka legendás ékszereivel az első osztályú ékszerész munka, a különlegesség és az elegancia meghatározója. A márka alapítója, a gyémántok királyaként emlegetett Charles Lewis Tiffany a legszebb drágakövek és az ékszereinek briliáns designja iránti szenvedélynek élt.

A Tiffany blue, azaz az ikonikus türkiz szín, akárcsak maga a márkanév, a luxus ismertetőjegyévé lett. A márka valamennyi alkotásán megjelenik, az ajándékdobozoktól kezdve, az ékszereken keresztül egészen a Tiffany parfüm designjáig. Az első illatai - a virágos Tiffany for Women és a fűszeres Tiffany for Men - a múltszázad 80-as éveiben születtek. A márka a parfümjeiben is a lehető legtisztább eszenciákkal dolgozik és a drágakő meztelen bőrön kiváltott egyedülálló érzésének kiváltására törekszik.

Ez a márka az 1837 évi alapítása óta nem csak a kiemelkedő személyiségeket, de az egész világot elbűvölte. A Tiffany & Co. örök ékszerei a mai napig az élet legkiemelkedőbb pillanatait idézik.

Értékelés Tiffany & Co. Tiffany & Co.9