Tiffany & Co. Tiffany & Co.Eau de Parfum hölgyeknek

9×
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Eau de Parfum hölgyeknek
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
44 700Ft

Spóroljon 27%
75 ml
32 840Ft

Kód: TIF02054 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Tiffany & Co. Tiffany & Co. parfüm leírása
Összetétel

A Tiffany & Co. női Eau de Parfum mindent megtestesít, amit a Tiffany & Co. luxus ékszermárka képvisel – a választékos ízlést, az idők felett állóságot és a fesztelenül kifinomult eleganciát.

  • gyöngéd virágos illat
  • stílusos, romantikus nők számára
  • ideális mindennapi viseletre

Az illat összetétele
Először a zamatos bergamott, citrom és könnyedén édeskés mandarin üde kombinációját érzi majd. Kis idő után kinyílik a gyönyörű írisz csokor, amit finom rózsaszirmok tesznek teljessé. Mindennek koronájaként az illat szívét a fekete ribizli és az őszibarack gyümölcsös akkordjai festik alá. Az illat alapja pacsuli és pézsma érzéki jegyei alkotta illatkompozíció.

Az illat története
Tiffany & Co. a luxus gyémánt ékszerek szimbóluma. A Tiffany & Co. Eau de Parfum a drágakövek semmivel össze nem téveszthető érzését, annak különlegességét és értékességét a csupasz bőrön hivatott felidézni. Az üvegcsét, ami maga is egy ilyen gyémánt, az illat ikonikus kéksége hangsúlyozza és a márka logójával ellátott díszítő szalag teszi teljessé. Ez az egyedülálló illat 2017 óta kapható.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, feketeribizli, nőszirom, őszibarack
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Tiffany & Co. Tiffany & Co. vonatkozásában írtuk
Cikkek

Tiffany & Co. a márkáról

A Tiffany & Co. márka legendás ékszereivel az első osztályú ékszerész munka, a különlegesség és az elegancia meghatározója. A márka alapítója, a gyémántok királyaként emlegetett Charles Lewis Tiffany a legszebb drágakövek és az ékszereinek briliáns designja iránti szenvedélynek élt.

A Tiffany blue, azaz az ikonikus türkiz szín, akárcsak maga a márkanév, a luxus ismertetőjegyévé lett. A márka valamennyi alkotásán megjelenik, az ajándékdobozoktól kezdve, az ékszereken keresztül egészen a Tiffany parfüm designjáig. Az első illatai - a virágos Tiffany for Women és a fűszeres Tiffany for Men - a múltszázad 80-as éveiben születtek. A márka a parfümjeiben is a lehető legtisztább eszenciákkal dolgozik és a drágakő meztelen bőrön kiváltott egyedülálló érzésének kiváltására törekszik.

Ez a márka az 1837 évi alapítása óta nem csak a kiemelkedő személyiségeket, de az egész világot elbűvölte. A Tiffany & Co. örök ékszerei a mai napig az élet legkiemelkedőbb pillanatait idézik.

Értékelés Tiffany & Co. Tiffany & Co.9