Tiffany & Co. Tiffany & Co. ajándékszett hölgyeknek

Tiffany & Co. Tiffany & Co. ajándékszett hölgyeknek
Tiffany & Co. Tiffany & Co. ajándékszett hölgyeknek

Kód: TIF02240 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Eau de Parfum 75 ml + Fresh Floral Eau de Parfum 10 ml + Dark Cedar Eau de Parfum 10 ml

Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Tiffany & Co. Tiffany & Co.
Összetétel

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású női Tiffany & Co. Tiffany & Co. parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Higgyen a tökéletesen összehangolt szett varázsában, amelybe minden nő az első látásra beleszeret.

Tulajdonságok:

  • miniatűr illatokat tartalmaz
  • minden nőnek örömöt szerez
  • ajándéknak kiváló

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 75 ml
  • Fresh Floral Eau de Parfum 10 ml
  • Dark Cedar Eau de Parfum 10 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Tiffany & Co. a márkáról

A Tiffany & Co. márka legendás ékszereivel az első osztályú ékszerész munka, a különlegesség és az elegancia meghatározója. A márka alapítója, a gyémántok királyaként emlegetett Charles Lewis Tiffany a legszebb drágakövek és az ékszereinek briliáns designja iránti szenvedélynek élt.

A Tiffany blue, azaz az ikonikus türkiz szín, akárcsak maga a márkanév, a luxus ismertetőjegyévé lett. A márka valamennyi alkotásán megjelenik, az ajándékdobozoktól kezdve, az ékszereken keresztül egészen a Tiffany parfüm designjáig. Az első illatai - a virágos Tiffany for Women és a fűszeres Tiffany for Men - a múltszázad 80-as éveiben születtek. A márka a parfümjeiben is a lehető legtisztább eszenciákkal dolgozik és a drágakő meztelen bőrön kiváltott egyedülálló érzésének kiváltására törekszik.

Ez a márka az 1837 évi alapítása óta nem csak a kiemelkedő személyiségeket, de az egész világot elbűvölte. A Tiffany & Co. örök ékszerei a mai napig az élet legkiemelkedőbb pillanatait idézik.

Értékelés Tiffany & Co. Tiffany & Co.