Mugler Womanity Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek

54×
Mugler Womanity Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek
Mugler Womanity Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek
Akció
Spóroljon
30 900Ft

Spóroljon 40%
80 ml
18 600Ft

23 250Ft / 100 ml, áfával
Kód: THM0166 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Mugler Womanity parfüm leírása
Összetétel

A Mugler Womanity Eau de Parfum melengető, átható, édes, üde és mámorító. Olyan illat, mely a nőiesség összes arculatát feltárva a világ valamennyi nőjét ünnepli. Különösen az energiájukat és alkotóerejüket hangsúlyozza.

  • édesen pikáns, eredeti illatkompozíció
  • olyan pozitív energiával teli nőnek való, aki élvezi a városi életet
  • 2010 nyarán mutatták be

Az illat összetétele
A teljes illatkompozíció központi motívuma a nőiességet szimbolizáló füge. Az illat a nők szeretetteljességét, érintetlenségét és érzékiségét ünnepli, mégpedig az illatösszetevők merész és erős kontrasztján keresztül. A friss füge édessége és zamatossága itt a fügefa levelének és fájának fás eleganciájával találkozik. A kaviár váratlan akkordja pedig mindennek egyedülállóan pikáns irányt ad.

Az illat története
A Mugler Womanity parfüm napjaink összekapcsolódó, ugyanakkor mégis különböző világának gondolatát fejezi ki. A nők sokszínűségében és különbözőségében mutat rá a minden nő között fennálló kapcsolatra. A női lélek végtelen sokoldalúságát egyszerre édes, pikáns és fás illatok egyedülálló társításával szimbolizálja.

Az üvegcse kupakja olyan, mint egy faragott totemoszlop, és a nők közötti kapcsolatot jelképező, értékes lánc és karika sem hiányzik róla.

Összetétel

összetétel
fügefa, fügefa levél, füge, tengeri tónusok
Az illat fajtája
gyümölcsös, fás

Mugler a márkáról

p>Thierry Mugler (*1948, Strasbourg, Franciaország) ugyanazon a néven 1973 - ban megnyitotta a szalonját a divat fővárosában - Párizsban. A 70 - es években főleg a francia hölgyekre szentelte figyelmét, valamint az aktuális divatnak ellentmondó ügyes ötleteknek. A saját parfümjét viszont csak 1992 - ben illatozta meg.
Thierry Mugler magát egy karmesternek tartja, aki csak megfelelő alakot ad a mindennapi dolgoknak maga körül. Fontos megjegyezni, hogy egy nagyon sikeres "karmesterről" van szó, mint a divat, mint a kiegészítők, valamint a parfümök terén is.
Jelenleg ezt a Mugler Alien sorozattal bizonyítja, vagy a sosem elöregedő Mugler Angel vonallal. Mint ruhatervező törődik az R&B image - ről Beyoncé énekesnőnek, valamint közreműködött az ismert film keletkezésénél, Parfüm: Egy gyilkos története.

Értékelés Mugler Womanity54