Mugler AngelEau de Parfum hölgyeknek

74×
Mugler Angel Eau de Parfum hölgyeknek
Mugler Angel Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
33 000Ft

Spóroljon 42%
50 ml
18 990Ft

Kód: THM0033 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 11. 02.
Személyes átvétel
szombat 2020. 10. 31.

Mugler Angel parfüm leírása
Összetétel

Angyali illat, szinte nem evilági, provokatív illatkompozícióval. Ez a Mugler Angel Eau de Parfum, amely mintha kifejezetten az ördögi testbe bújt, angyalarcú nők számára teremtetett volna. Ne hagyja, hogy megtévessze a gyöngéd üvegcse. Az ugyanis olyan, kicsit excentrikusan kihívó, összetéveszthetetlen és egyedi illatot rejt, amit vagy teljesen imádni, vagy utálni fog. Semmi más nem lehetséges.

  • intenzíven édes illat csokoládéval
  • olyan nőknek való, akik nem félnek a figyelem középpontjába kerülni
  • estére és fagyos téli napokra is ideális

Az illat összetétele
Az ikonikus Angel parfüm illatkompozícióját kissé csípős pacsulival, a bergamott citrusos akkordjaival, kókusszal és melengető szantálfával ellensúlyozott finom csokoládé, méz, karamell és vattacukor formájában megjelenő édes illatjegyek alkotják. A nem mindennapi érzékei élményről az Eau de Parfum alapillatának keleties elemei gondoskodnak.

Az illat története
A női Angel Mugler Eau de Parfum Olivier Creps és Yves de Chirin parfümőrök alkotásaként jelent meg 1992-ben. Azonnal Franciaország legkedveltebb illata lett, majd rövid időn belül az egész világot meghódította. Ez a kultikus illat a ragyogó csillagokkal teli éjszakai égboltra utaló, finom égszínkék üvegcsében rejtőzik. Rendkívül erőteljes illatkompozíciója egyértelműen nem illik mindenkihez. Azonban ha megszereti, biztos lehet abban, hogy semmi más nem tudja jobban hangsúlyozni az Ön erős egyéniségét.

Az illat olyan összetevőt tartalmaz, amelynek a színe instabil, ezért a színárnyalata eltérhet a képen láthatótól.

Összetétel

Az illat fajtája
orientális

Mugler a márkáról

p>Thierry Mugler (*1948, Strasbourg, Franciaország) ugyanazon a néven 1973 - ban megnyitotta a szalonját a divat fővárosában - Párizsban. A 70 - es években főleg a francia hölgyekre szentelte figyelmét, valamint az aktuális divatnak ellentmondó ügyes ötleteknek. A saját parfümjét viszont csak 1992 - ben illatozta meg.
Thierry Mugler magát egy karmesternek tartja, aki csak megfelelő alakot ad a mindennapi dolgoknak maga körül. Fontos megjegyezni, hogy egy nagyon sikeres "karmesterről" van szó, mint a divat, mint a kiegészítők, valamint a parfümök terén is.
Jelenleg ezt a Mugler Alien sorozattal bizonyítja, vagy a sosem elöregedő Mugler Angel vonallal. Mint ruhatervező törődik az R&B image - ről Beyoncé énekesnőnek, valamint közreműködött az ismert film keletkezésénél, Parfüm: Egy gyilkos története.

Értékelés Mugler Angel74