Mugler Angel Aqua Chic

eau de toilette nőknek 50 ml

Mugler Angel Aqua Chic eau de toilette nőknek 50 ml
Mugler Angel Aqua Chic eau de toilette nőknek 50 ml
50 ml

Kód: THM0275 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Ajándék az Ön számára
Parfümös üveg ajándékként 15 000 Ft feletti vásárlás esetén. A színárnyalatot a kosárban választhatja ki.
Mugler Angel Aqua Chic
50 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Mugler Angel Aqua Chic parfüm leírása

A Thierry Mugler Angel Aqua Chic egy különleges női illat, amely a frissesség, gyengédség és a mély női elegancia, valamint vonzerő kombinációja. Az Angel Aqua Chic alapját a fűszeres tónusok képezik, ezekhez társul a luxus érintését kínáló pompás vanília. Megkedvelte már a Thiery Mugler Angel eredeti legendás verzióját, de attól tart hogy az elkövetkező nyári napokra túl hangsúlyos lesz? Ne essen kétségbe! Ezért született meg az Angel Aqua Chic parfüm.

Az Angel Aqua Chic az Angel-hez hasonló varázslat érintése mellett a frissesség és az áttetsző tisztaság nyomait is magában hordozza.

Az Angel Aqua Chic egyszerűen egy tökéletes illat olyan hölgyek részére, akik a legfülledtebb nyári napokon is ragaszkodnak az eleganciához és a luxushoz. Thierry Mugler ezt a különleges kék folyadékot egy, a ma már legendás illatot tartalmazó üvegcséhez nagyon hasonló flakonban helyezte el. Sok szemet meggyönyörködtet a csillag, az átlátszó üveg és a fém kupak kialakításának tökéletes összhangja. Thierry Mugler egyszerűen minden szempontból tökéletes.

Az illatot a friss, finoman savanykás citrom vezeti fel, aminek a lédús felhangja később lassan feloldódik. Utána kerül sorra az enyhén csípős bors kissé határozottabb akkordja. Ennek a feladata, hogy beindítsa gazdája vérkeringését és egy csábító és varázslatos ragadozóvá változtassa. Az illat hatását az erőteljes pacsulival kiegészült, mennyei aromájú, tetszetős vanília     gazdagsága zárja le. A Thierry Mugler illat által keltett luxus érzését még tovább erősíti a parfüm meglepő tartóssága. Illatát még a felhasználása után több órával is érezni fogja a bőrén.

A Thierry Mugler parfümök a különleges, édes virágillatokat és az ifjúság friss fuvallatát sem nélkülöző női és férfi illatjaival váltak ismertté. Az igencsak sokoldalú alkotónak sikerült kielégíteni a sokrétű keresletet, így vált a világ egyik legközkedveltebb tervezőjévé. Az első alkotásai közé tartozó Angel bebekrült a FIFI hírességek csarnokába is. Thierry Mugler határozottan jó irányba indult el. Biztosan nem fog kelleni sokáig várni a következő illatkölteményeire, amelyek várhatóan a minden idők legszebb parfümjei között fognak, mint hírességek tündökölni.

Az Angel parfüm egy olyan fogalom, amelyet nem kell külön bemutatni. Thierry Mugler sok olyan verziót készített, amelyekkel hasonlítani akart ehhez az illathoz. Egyesek sikerültek, mások nem. Az Angel Aqua Chic a különösen jól sikerültek közé tartozik. Ezt végülis kipróbálhatja Ön is, ha megrendeli webáruházunknál, ahol nagyon kedvező áron juthat hozzá.

Összetétel

Fej
citrom
Szív
bors
Alap
pacsuli, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Mugler a márkáról

Thierry Mugler (*1948, Strasbourg, Franciaország) ugyanazon a néven 1973 - ban megnyitotta a szalonját a divat fővárosában - Párizsban. A 70 - es években főleg a francia hölgyekre szentelte figyelmét, valamint az aktuális divatnak ellentmondó ügyes ötleteknek. A saját parfümjét viszont csak 1992 - ben illatozta meg.
Thierry Mugler magát egy karmesternek tartja, aki csak megfelelő alakot ad a mindennapi dolgoknak maga körül. Fontos megjegyezni, hogy egy nagyon sikeres "karmesterről" van szó, mint a divat, mint a kiegészítők, valamint a parfümök terén is.
Jelenleg ezt a Mugler Alien sorozattal bizonyítja, vagy a sosem elöregedő Mugler Angel vonallal. Mint ruhatervező törődik az R&B image - ről Beyoncé énekesnőnek, valamint közreműködött az ismert film keletkezésénél, Parfüm: Egy gyilkos története.

Értékelés Mugler Angel Aqua Chic

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!