Mugler A*Men Sunessence Edition Orange d´Ete eau de toilette férfiaknak

 • Mugler A*Men Sunessence Edition Orange d´Ete eau de toilette férfiaknak
 • Mugler A*Men Sunessence Edition Orange d´Ete eau de toilette férfiaknak 1
 • Mugler A*Men Sunessence Edition Orange d´Ete eau de toilette férfiaknak 2
   více

  Mugler A*Men Sunessence Edition Orange d´Ete változatok

  • Mugler A*Men Sunessence Edition Orange d´Ete eau de toilette férfiaknak 100 ml eau de toilette férfiaknak 100 ml  

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: THM0183

  Fel

  Parfüm leírása Mugler A*Men Sunessence Edition Orange d´Ete

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  összetétel

  pacsuli, kávé, fa, fűszer

  A Thierry Mugler A*Men Sunessence kellemes férfi illat. Egy korlátozott mennyiségű kiadásról van szó a 2010-es évre, amely a kontrasztok játékára épít. A nap üdesége és forró tüze erővel tölti fel testét és felébreszti érzékeit. Gyengédséggel keveredő hangsúlyos férfiassága elegáns csábítóvá teszi viselőjét, hogy egyetlen hölgy sem állhat ellen neki. Az A*Men Sunessence minden tekintetben egyedülálló.

  Már csomagolásának és üvegének újszerű, égszínkék kivitelezésével magára vonja a figyelmet. Matt üvegből készült flakonján a Thierry Mugler által olyan szívesen alkalmazott csillag alakú díszítés pompázik. Dobozának egyszerű vonalai az erőt, kiegyensúlyozottságot és bátorságot szimbolizálják.

  Thierry Mugler A*Men Sunessence illatát különösen jutányos áron találja honlapunkon. Ez a minőségi, minden részletében jól kidolgozott illatszer kiválóan szolgál a nyári és téli hónapokban egyaránt. Munkahelyén az elegancia árnyalatával ruházza fel Önt, szabad idejében pedig kényelemmel, nyugalommal árasztja el.

  A zseniális Thierry Mugler divattervező parfümjeinek készítésekor "az egyszerűségben az erő "elvét követi. Az A*Men Sunessence tiszta, ám különösen hatásos összetétele a kávé bódító aromájával tárul fel, mely a kényelem és nyugalom relaxált pillanatait idézi fel Önben. Üdítő ereje lassan szertefoszlik, hogy helyet adjon a szenvedélyes szívben megbújó, intenzív ceyloni árvacsalán illatának. Nem mindennapi záróakkordjaiban tökéletesen férfias, finoman fűszerezett fás tónusok játszanak szerepet. Az A*Men Sunessence illata a különösen hosszan tartó parfümök közé tartozik, így az Ön kedvelt, csábító akkordjait hosszú órákkal a parfüm alkalmazása után is érezni fogja testén.

  Thierry Mugler egyedi férfi és női illatszereiről híresült el. Termékei közül nem hiányzanak az édes virágos tónusok, sem a fiatalság üde lehellete. Ez a különösen sokoldalú tervező az igények széles skáláját képes kielégíteni, s így a világ egyik legnépszerűbbjévé vált. Az Angelt, mely első parfümjei közé tartozik, a FIFI hírességei között tarthatjuk számon. Thierry Mugler kétség kívül jó irányba tart. Nem kell sokáig várnunk, és biztosan újabb és újabb parfümje tündököl majd a népszerűség örök fényében, minden idők legszebb illatai között.

  Talán épp a Thiery Mugler A*Men Sunessence lesz ez a parfüm. Férfias kompozíciójával az egyszerű tónusokra épít, ám sokkal többet kínál ennél. Az a férfi, aki naponta ölti magára ezt az illatot, teljesen megbízhat kitartásában, kellemes kávé aromájában, érzéki, fa illatában és vonzerejében, mely nem egy női szívet hódít meg. Az A*Men Sunessence forró újdonság, mely egy napon teljes fényében fog pompázni!

  Fel

  A Mugler márkáról

  Thierry Mugler (*1948, Strasbourg, Franciaország) ugyanazon a néven 1973 - ban megnyitotta a szalonját a divat fővárosában - Párizsban. A 70 - es években főleg a francia hölgyekre szentelte figyelmét, valamint az aktuális divatnak ellentmondó ügyes ötleteknek. A saját parfümjét viszont csak 1992 - ben illatozta meg. Thierry Mugler magát egy karmesternek tartja, aki csak megfelelő alakot ad a mindennapi dolgoknak maga körül. Fontos megjegyezni, hogy egy nagyon sikeres "karmesterről" van szó, mint a divat, mint a kiegészítők, valamint a parfümök terén is. Jelenleg ezt a Mugler Alien sorozattal bizonyítja, vagy a sosem elöregedő Mugler Angel vonallal. Mint ruhatervező törődik az R&B image - ről Beyoncé énekesnőnek, valamint közreműködött az ismert film keletkezésénél, Parfüm: Egy gyilkos története.

  Fel

  Értékelés Mugler A*Men Sunessence Edition Orange d´Ete

  Mit gondol Ön a Mugler A*Men Sunessence Edition Orange d´Ete termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​