Mugler A*Men Eau de Toilette utántölthető uraknak Rubber Flask

8×
Mugler A*Men Eau de Toilette utántölthető uraknak Rubber Flask
Mugler A*Men Eau de Toilette utántölthető uraknak Rubber Flask
Spóroljon
26 500Ft

Spóroljon 15%
100 ml
22 440Ft

22 440Ft / 100 ml, áfával
Kód: THM2242 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Mugler A*Men parfüm leírása
Összetétel

A Thierry Mugler A*Men férfi illat a törékeny férfias érzéseket, a természetes gyengédséget és érzékiséget szimbolizálja. A parfüm álomszerű aurát von Ön köré, és kellemes érzéssel árasztja el. Illata igazán a hidegebb időben bontakozik ki, és tökéletes társa lesz minden különleges alkalomra, főként esti viselethez.

  • magabiztos férfiaknak
  • orientális-fás illat
  • esti viseletre

Illat összetétele:
A pacsuli és az Atlasz cédrus elegáns és férfias fás hangja a menta és a levendula fémes akkordja után bontakozik ki. Az illat alapjában az intenzív fás tónusok és az igazán energizáló kávé és styrax csábít el. Mindez átalakul a meleg pézsma és tonkába, amely legtovább marad meg bőrén.

Illat története:
A ma már ikonikus üvegcsét maga Thierry Mugler alkotta meg. Két kivitelezésben létezik - a fényes, metálos és a matt, gumis tapintású flakon. A klasszikus, aromás illat 1996-ban jelent meg először. Ideális választás esti viseletre, főként olyan eseményekre amelyeket felejthetetlenné akar tenni.

 

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szeder, mandarin, bergamott, mentol, gyümölcsös tónusok, zöld tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, karamell, pacsuli, jázmin, méz, tej
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
benzoin, kávé, borostyán, vanília, pézsma, pacsuli, szantálfa, bab
Az illat fajtája
orientális, fás

Mugler a márkáról

p>Thierry Mugler (*1948, Strasbourg, Franciaország) ugyanazon a néven 1973 - ban megnyitotta a szalonját a divat fővárosában - Párizsban. A 70 - es években főleg a francia hölgyekre szentelte figyelmét, valamint az aktuális divatnak ellentmondó ügyes ötleteknek. A saját parfümjét viszont csak 1992 - ben illatozta meg.
Thierry Mugler magát egy karmesternek tartja, aki csak megfelelő alakot ad a mindennapi dolgoknak maga körül. Fontos megjegyezni, hogy egy nagyon sikeres "karmesterről" van szó, mint a divat, mint a kiegészítők, valamint a parfümök terén is.
Jelenleg ezt a Mugler Alien sorozattal bizonyítja, vagy a sosem elöregedő Mugler Angel vonallal. Mint ruhatervező törődik az R&B image - ről Beyoncé énekesnőnek, valamint közreműködött az ismert film keletkezésénél, Parfüm: Egy gyilkos története.

Értékelés Mugler A*Men8