Mugler Alien Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek

7×
Mugler Alien Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek
Mugler Alien Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek
60 ml
30 500Ft

50 833Ft / 100 ml, áfával
Kód: THM0005 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a brand20 kódot a kosarában, és 20%-kal kedvezménnyel vásárolhatja meg a Mugler termékeket.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 03. 08.

Mugler Alien parfüm leírása
Összetétel

Egy illat, amely egy új világba vezeti Önt. Titokzatos, varázslatos és minden mással összetéveszthetetlen. Az ikonikus női Mugler Alien Eau de Parfum édesen fűszeres, fás illatkompozíciója kiemeli az Ön egyéniségét. A szabadság illatát árasztja – a végtelen világűr messzeségeiből, ahol Ön is szabadon mozoghat.

Az Alien illat rendkívül különleges, és nem való mindenkinek. De amint egyszer Ön is megadja neki magát, hosszú évekre a repertoárja állócsillagává válik.

  • fás és keleties illat
  • azoknak a nőknek, akik szeretnek önmaguk lenni
  • elsősorban hűvösebb hónapokra ajánlott

Az illat összetétele
Az alapillatban azonnal a jázmin virágának selymes illata mutatkozik meg. Utánuk a melengető kasmírfa nyűgözi le az érzékeket, a tökéletes élményről pedig a mély és enyhén fűszeres ámbra gondoskodik.

Az illat története
Az Alien Eau de Parfum-öt 2005-ben dobták piacra egyenesen Thierry Mugler tervezőműhelyéből: A Mugler márka számára Dominique Ropion és Laurent Bruyère állították össze. Ez az édesen fűszeres illat misztikus üvegcsében rejtőzik, amely a bölcsek kövét jelképezi, és fürdőszobájában vagy fésülködőasztalán is feltűnést fog kelteni.

Összetétel

összetétel
arab jázmin, ámbra, kasmírfa
Az illat fajtája
orientális, fás

Mugler a márkáról

Thierry Mugler (*1948, Strasbourg, Franciaország) ugyanazon a néven 1973 - ban megnyitotta a szalonját a divat fővárosában - Párizsban. A 70 - es években főleg a francia hölgyekre szentelte figyelmét, valamint az aktuális divatnak ellentmondó ügyes ötleteknek. A saját parfümjét viszont csak 1992 - ben illatozta meg.
Thierry Mugler magát egy karmesternek tartja, aki csak megfelelő alakot ad a mindennapi dolgoknak maga körül. Fontos megjegyezni, hogy egy nagyon sikeres "karmesterről" van szó, mint a divat, mint a kiegészítők, valamint a parfümök terén is.
Jelenleg ezt a Mugler Alien sorozattal bizonyítja, vagy a sosem elöregedő Mugler Angel vonallal. Mint ruhatervező törődik az R&B image - ről Beyoncé énekesnőnek, valamint közreműködött az ismert film keletkezésénél, Parfüm: Egy gyilkos története.

Értékelés Mugler Alien7