Ugrás a fő tartalomhoz

theBalm

theBalm

 „Szépség, 5 perc alatt“ – így hangzik annak az amerikai theBalm márkának a mottója, mely első osztályú kozmetikumait játékos dizájnú, eredeti retró csomagolásban kínálja. A megszámlálhatatlanul sok kifejező szín életre kelti művészi hajlamát, így olyan tökéletes sminket készíthet magának, amivel egyszerűen elbűvölő lesz.

A theBalm márka alapítója Marissa Shipman, aki egy szép napon rádöbbent, hogy minden reggel úgy akar felébredni, hogy imádja azt, amit csinál. És mivel szó szerint a szépség megszállottja volt, de a kozmetikai készletéből hiányoztak azok a termékek, melyek 100%-ban megfeleltek volna neki, nagy lépésre szánta el magát. 2004-ben elhagyta akkori munkahelyét, kidolgozott egy üzleti tervet, és vegyészek segítségével új termékek kifejlesztésébe kezdett. Nem sokkal később megszületett az új theBalm kozmetika.

Ismerkedjen meg a highlighterként és szemfestékként sokoldalúan alkalmazható legendás theBalm Mary-Lou Manizerrel, próbálja ki a mókás névre keresztelt theBalm Bahama Mamát, amely egyszerre bronzosító, szemfesték és kontúrozó púder, vagy az ikonikus theBalm Hot Mama arcpirosítót és szemfestéket! Legalább ennyire figyelemre méltó a theBalm Meet Matt(e) Trimony sminkpaletta, illetve a theBalm Balm Beach arcpirosító is.

teljes szöveg szöveg elrejtése