The Different CompanySublime Balkiss Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek

5×
The Different Company Sublime Balkiss Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek
The Different Company Sublime Balkiss Eau de Parfum utántölthető hölgyeknek
Akció
Spóroljon
33 800Ft

Spóroljon 10%
50 ml
30 420Ft

Raktáron | 60 840,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: TDC0365

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A szépséget, bölcsességet és a rejtélyt csempészte illatába a The Different Company Sublime Balkiss Eau de Parfum hölgyeknek. Frissítő virágos illata chypre tónusokkal elvarázsolja nem csak viselőjét. Az illatot Seba királynője ihlette, akit Balkiss néven ismerhettünk. Csábító és éterikus.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • virágos-chypre illat
  • nappali viseletre

Illat összetétele:
A virágos tónusokat kombinálja már első pillanattól amikor a bergamott keveredik az ibolya levelekkel. Szívében kibontakozik a romantikus rózsa, gyengéd gyöngyvirág, orgona és a feketeribizli. Legtovább bőrén az illat alapjában található pacsuli, édeskés kakaó és a hanga illata marad meg.

Illat története:
Különleges, niche illatot rejt letisztult flakonjában a The Different Company Sublime Balkiss Eau de Parfum. Könnyed, friss illat amely leginkább a melegebb időjárásban bontakozik ki. Az illat 2008-ban jelent meg és Celine Ellena alkotta. Igazán nőies és csábító illat amelyben garantáltan észreveszik majd.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ibolya levelek, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, gyöngyvirág, feketeribizli, orgona
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kakaó, hanga, pacsuli
Az illat fajtája
virágos, chypre

The Different Company – Egyedülálló, kompromisszumok nélküli tökéletességre törekvő luxusillatok.
A The Different Company egy francia niche parfümmárka. Filozófiája az érzéki élvezetek, a valódi francia parfümök szépsége és kivételessége, valamint a dizájnos üvegcsék egyedisége ünneplésén alapul. A The Different Company célja kivételes termékeket kínálni, melyekben - a magas parfüméria (haute parfuméria) híres tradíciójának gyökereire alapozva – felfedezhető a luxus modern víziója.
A The Different Company márkát, 2000-ben, Jean-Claude Ellena és Thierry de Baschmakoff alapította. Hamarosan csatlakozott hozzájuk a parfümművészetet ugyanolyan szenvedéllyel kezelő Luc Gabriel, a társaság jelenlegi elnöke. A The Different Company, a kezdetektől mind a mai napig azt a szabályt követi, mely szerint alkotni a költségek korlátozása nélkül kell, új területeket kell felfedezni, és meg kell tudni, mi teszi a parfümöket igazán kivételesekké. Már az első négy, Jean-Claude Ellena alkotta parfüm teljes forradalmat okozott az illatok világában, és nemcsak ezen elkötelezettség révén.
A The Different Company kínálatában húsznál is több egyedülálló luxusparfüm, egy egész sor illatos gyertya és egyéb luxuskiegészítő található. A The Different Company márka illatait világszerte a legjobb parfümériák és luxusszállodák kínálják. A márka egyedisége főleg abból a meggyőződésből ered, hogy a puszta luxus a másságot tükrözi. A The Different Company így olyan parfümöket készít, amelyek az alapanyagok és a gyártási folyamatok kifinomultsága tekintetében nem ismer kompromisszumokat. Ezt a megközelítést maguk a márka képviselői nevezik az egyedülálló és teljesen elbűvölő, modern, illatozó szépséghez indított expedíciónak.
A The Different Company összes parfümje - a mesteri illatkompozíció, a makulátlan minőség és az összes alapanyag luxusminősége mellett - csomagolása révén is kitűnik. A márka egyenesen ikonikus, egyedi, csúcsminőségű üvegből készült üvegcséi a luxus igazi megtestesítői, modern, környezetbarát remekművek. Kiemelkedő dizájnjuk tökéletesen kiegészíti a márka stílusát, amit a hagyománytiszteleten alapuló luxus, másság és a modernitás jellemez.
Válassza a kreativitásra elkötelezett és kreativitás ösztönözte The Different Company márka kínálatából a kompromisszumot nem tűrő minőségű parfümök vagy toalettvizek valamelyikét! A The Different Company márka minden lenyűgöző, illatos alkotása magában egyesíti a parfümművészet csúcsminőségét és az egyedülálló dizájnt, valamint igazán nem látott módon gazdagítja kozmetikai felszerelését, vagy válhat tökéletes ajándékká.
The Different Company. Mert a másság jelenti a legmagasabb luxust.