The Different CompanyMajaina Eau de Parfum unisex

1×
The Different Company Majaina Eau de Parfum unisex
The Different Company Majaina Eau de Parfum unisex
100 ml

Kód: TDC0666 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.

Leírás The Different Company Majaina
Összetétel

Madagaszkár csodás természete inspirálta ezt az elbűvölő és érzéki elixírt. A The Different Company Majaina Eau de Parfum unisex illata férfiaknak és nőknek is jól áll. Gazdag tónusai könnyedén függőséget okoznak. Különleges orientális illata kellemesen melengető, így a hidegebb időjáráshoz is alkalmas.

  • unisex illat - férfiak és nők is viselhetik
  • mindennapi viseletre
  • orientális illat

Illat összetétele
A bergamott és neroli tónusok kiemelkednek a Majaina illatában. A Madagaszkari természetben megtalálható csábító fahéj, és az ínycsiklandozó gyömbér sem hiányozhatnak az illatból. A vanília átfonódik a teljes illattal és kellemesen végigkíséri majd a mindennapokon. Melengető fűszeres tónusai pedig komfort érzetet biztosítanak.

Illat története
A Majaïna Sin illat 2017-ben jelent meg először, Emilie Coppermann-nek köszönhetően. Érdekes orientális illatát egy áttetsző, letisztult üveg flakon rejti. Jól látható az illat különleges, színe és csupán a fehér kupak és fehér feliratok díszítik a minimalista flakont. Ideális választás a mindennapokra és különleges alkalmakra is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserű narancs, narancsfa virág, bergamott, keserűnarancs, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
heliotrop, gesztenye krém, orchidea, fahéj
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, vanília, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
orientális

The Different Company a márkáról

The Different Company – Egyedülálló, kompromisszumok nélküli tökéletességre törekvő luxusillatok.
A The Different Company egy francia niche parfümmárka. Filozófiája az érzéki élvezetek, a valódi francia parfümök szépsége és kivételessége, valamint a dizájnos üvegcsék egyedisége ünneplésén alapul. A The Different Company célja kivételes termékeket kínálni, melyekben - a magas parfüméria (haute parfuméria) híres tradíciójának gyökereire alapozva – felfedezhető a luxus modern víziója.
A The Different Company márkát, 2000-ben, Jean-Claude Ellena és Thierry de Baschmakoff alapította. Hamarosan csatlakozott hozzájuk a parfümművészetet ugyanolyan szenvedéllyel kezelő Luc Gabriel, a társaság jelenlegi elnöke. A The Different Company, a kezdetektől mind a mai napig azt a szabályt követi, mely szerint alkotni a költségek korlátozása nélkül kell, új területeket kell felfedezni, és meg kell tudni, mi teszi a parfümöket igazán kivételesekké. Már az első négy, Jean-Claude Ellena alkotta parfüm teljes forradalmat okozott az illatok világában, és nemcsak ezen elkötelezettség révén.
A The Different Company kínálatában húsznál is több egyedülálló luxusparfüm, egy egész sor illatos gyertya és egyéb luxuskiegészítő található. A The Different Company márka illatait világszerte a legjobb parfümériák és luxusszállodák kínálják. A márka egyedisége főleg abból a meggyőződésből ered, hogy a puszta luxus a másságot tükrözi. A The Different Company így olyan parfümöket készít, amelyek az alapanyagok és a gyártási folyamatok kifinomultsága tekintetében nem ismer kompromisszumokat. Ezt a megközelítést maguk a márka képviselői nevezik az egyedülálló és teljesen elbűvölő, modern, illatozó szépséghez indított expedíciónak.
A The Different Company összes parfümje - a mesteri illatkompozíció, a makulátlan minőség és az összes alapanyag luxusminősége mellett - csomagolása révén is kitűnik. A márka egyenesen ikonikus, egyedi, csúcsminőségű üvegből készült üvegcséi a luxus igazi megtestesítői, modern, környezetbarát remekművek. Kiemelkedő dizájnjuk tökéletesen kiegészíti a márka stílusát, amit a hagyománytiszteleten alapuló luxus, másság és a modernitás jellemez.
Válassza a kreativitásra elkötelezett és kreativitás ösztönözte The Different Company márka kínálatából a kompromisszumot nem tűrő minőségű parfümök vagy toalettvizek valamelyikét! A The Different Company márka minden lenyűgöző, illatos alkotása magában egyesíti a parfümművészet csúcsminőségét és az egyedülálló dizájnt, valamint igazán nem látott módon gazdagítja kozmetikai felszerelését, vagy válhat tökéletes ajándékká.
The Different Company. Mert a másság jelenti a legmagasabb luxust.

Értékelés The Different Company Majaina1