Tesori d'OrienteWhite Musk fürdő termék hölgyeknek

1×
Tesori d'Oriente White Musk fürdő termék hölgyeknek
Tesori d'Oriente White Musk fürdő termék hölgyeknek
Spóroljon
1 350Ft

Spóroljon 10%
500 ml
1 210Ft

242,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: TSR0486 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 30.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 30.

Leírás Tesori d'Oriente White Musk

Igazán pihentető élménnyé varázsolja a fürdést a Tesori d'Oriente White Musk fürdő termék hölgyeknek. Kellemes, pézsmás illatba burkolja teste bőrét, amely csodásan kiegészíti az azonos névű, csábító parfümöt. Felébreszti érzékeit, új energiával tölti fel, és ápolja bőrét fürdés közben.

Tulajdonságok:

  • kiegészíti az azonos névű parfüm illatát
  • gazdag habot képez fürdés közben
  • a parfümmel együtt remek ajándék
  • bársonyosan simává teszi a bőrt
  • érzéki, nőies illatba burkolja

Használata:
Tegye a forró fürdővízbe és hagyja felhabosodni.

Tesori d'Oriente a márkáról

A Tesori d'Oriente márka alapgondolata, hogy minden nő számára lehetővé kell tenni, hogy testének és lelkének egyaránt érzéki élményt tudjon nyújtani, mégpedig saját otthonában.
Az Orient kincsei különleges alkotóelemekből megalkotott varázslatosan érzéki illatok formájában jelennek meg, és minden Tesori d'Oriente kozmetikumot egyediséggel és keleties szépséggel ruháznak fel. A keleties illatok hagyományos érzéki élményét a lehető legmodernebb adalékok egészítik ki, ezzel is fokozva a készítmények különlegességét.
A Tesori d'Oriente a mindennapi relaxáció szertartásához szükséges kozmetika készítmények komplett kínálatát felöleli. Ezek a rituálék segítenek megszabadítani a mindennapi élet stresszétől, és előidézik a testi és lelki egyensúly teljes nyugalmát.
Az egyedülállóan érzéki illatokkal rendelkező minőségi olasz termékek bőrének minden egyes érintése a szívből jövő öröm és a pihentető ellazulás érzését kelti. Szerezzen minden nap boldog perceket magának a Tesori d'Oriente készítményekkel!  

Értékelés Tesori d'Oriente White Musk1