Tesori d'Oriente White Musk

fürdő termék nőknek 500 ml

Tesori d'Oriente White Musk fürdő termék nőknek 500 ml
Tesori d'Oriente White Musk fürdő termék nőknek 500 ml
Tesori d'Oriente White Musk fürdő termék nőknek 500 ml
Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: TSR0486 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 03. 25., hétfő
Személyes átvétel
2019. 03. 23., szombat
Tesori d'Oriente White Musk
fürdő termék nőknek 500 ml | 1 350Ft

Tesori d'Oriente White Musk parfüm leírása

A kiváló minőségű Tesori d'Oriente White Musk fürdőkészítmény luxus élménnyé teszi mindennapi rutinját. Fürdés után a bőre bársonyosan selymes lesz és olyan csábító illatot áraszt, mely fokozza az azonos kollekcióba tartozó illatok intenzitását.

Tesori d'Oriente a márkáról

A Tesori d'Oriente márka alapgondolata, hogy minden nő számára lehetővé kell tenni, hogy testének és lelkének egyaránt érzéki élményt tudjon nyújtani, mégpedig saját otthonában.
Az Orient kincsei különleges alkotóelemekből megalkotott varázslatosan érzéki illatok formájában jelennek meg, és minden Tesori d'Oriente kozmetikumot egyediséggel és keleties szépséggel ruháznak fel. A keleties illatok hagyományos érzéki élményét a lehető legmodernebb adalékok egészítik ki, ezzel is fokozva a készítmények különlegességét.
A Tesori d'Oriente a mindennapi relaxáció szertartásához szükséges kozmetika készítmények komplett kínálatát felöleli. Ezek a rituálék segítenek megszabadítani a mindennapi élet stresszétől, és előidézik a testi és lelki egyensúly teljes nyugalmát.
Az egyedülállóan érzéki illatokkal rendelkező minőségi olasz termékek bőrének minden egyes érintése a szívből jövő öröm és a pihentető ellazulás érzését kelti. Szerezzen minden nap boldog perceket magának a Tesori d'Oriente készítményekkel!  

Értékelés Tesori d'Oriente White Musk

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!