Tesori d'OrientePersian Dream krémes fürdőhab

Tesori d'Oriente Persian Dream krémes fürdőhab
Tesori d'Oriente Persian Dream krémes fürdőhab
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
2 490Ft

Spóroljon 16%
500 ml
2 080Ft

Raktáron | 416,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: TSR00814
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

Nyújtson magának nagy adagot az Ön által kedvelt illatból. A nagyszerű Tesori d'Oriente Persian Dream fürdőkészítmény gondoskodni fog a bőréről és ugyanakkor biztosítja, hogy a forró kádból finom illat terjengjen.

A Tesori d'Oriente márka alapgondolata, hogy minden nő számára lehetővé kell tenni, hogy testének és lelkének egyaránt érzéki élményt tudjon nyújtani, mégpedig saját otthonában.
Az Orient kincsei különleges alkotóelemekből megalkotott varázslatosan érzéki illatok formájában jelennek meg, és minden Tesori d'Oriente kozmetikumot egyediséggel és keleties szépséggel ruháznak fel. A keleties illatok hagyományos érzéki élményét a lehető legmodernebb adalékok egészítik ki, ezzel is fokozva a készítmények különlegességét.
A Tesori d'Oriente a mindennapi relaxáció szertartásához szükséges kozmetika készítmények komplett kínálatát felöleli. Ezek a rituálék segítenek megszabadítani a mindennapi élet stresszétől, és előidézik a testi és lelki egyensúly teljes nyugalmát.
Az egyedülállóan érzéki illatokkal rendelkező minőségi olasz termékek bőrének minden egyes érintése a szívből jövő öröm és a pihentető ellazulás érzését kelti. Szerezzen minden nap boldog perceket magának a Tesori d'Oriente készítményekkel!