Tesori d'OrienteMuschio Bianco ajándékszett VI. hölgyeknek

Tesori d'Oriente Muschio Bianco ajándékszett VI. hölgyeknek
Tesori d'Oriente Muschio Bianco ajándékszett VI. hölgyeknek

Kód: TSR00798 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Eau de Parfum 100 ml + testápoló krém 300 ml + kis táska

Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.

Leírás Tesori d'Oriente Muschio Bianco
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, lánytestvérének, vagy édesanyjának?A női Tesori d'Oriente Muschio Bianco parfüm-szett garantáltan mosolyt csal szerettei arcára.

Tulajdonságok:

  • szép ajándéktáska

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • testápoló krém 300 ml
  • kis táska

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, pézsmás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Tesori d'Oriente a márkáról

A Tesori d'Oriente márka alapgondolata, hogy minden nő számára lehetővé kell tenni, hogy testének és lelkének egyaránt érzéki élményt tudjon nyújtani, mégpedig saját otthonában.
Az Orient kincsei különleges alkotóelemekből megalkotott varázslatosan érzéki illatok formájában jelennek meg, és minden Tesori d'Oriente kozmetikumot egyediséggel és keleties szépséggel ruháznak fel. A keleties illatok hagyományos érzéki élményét a lehető legmodernebb adalékok egészítik ki, ezzel is fokozva a készítmények különlegességét.
A Tesori d'Oriente a mindennapi relaxáció szertartásához szükséges kozmetika készítmények komplett kínálatát felöleli. Ezek a rituálék segítenek megszabadítani a mindennapi élet stresszétől, és előidézik a testi és lelki egyensúly teljes nyugalmát.
Az egyedülállóan érzéki illatokkal rendelkező minőségi olasz termékek bőrének minden egyes érintése a szívből jövő öröm és a pihentető ellazulás érzését kelti. Szerezzen minden nap boldog perceket magának a Tesori d'Oriente készítményekkel!  

Értékelés Tesori d'Oriente Muschio Bianco