Tesori d'OrienteJasmin di Giava Eau de Parfum hölgyeknek

11×
Tesori d'Oriente Jasmin di Giava Eau de Parfum hölgyeknek
Tesori d'Oriente Jasmin di Giava Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: TSR0494

Azt, hogy milyen csábító tud lenni a kelet illata az Tesori d'Oriente Jasmin di Giava eau de parfum tárja fel Önnek. Amit sugároz az a titokzatosság és egy cseppnyi rejtély. Ezáltal szinte azonnal felkelti az Ön és környezete érdeklődését.

  • keleties illat
  • virágos illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

összetétel
jázmin
Az illat fajtája
orientális, virágos

A Tesori d'Oriente márka alapgondolata, hogy minden nő számára lehetővé kell tenni, hogy testének és lelkének egyaránt érzéki élményt tudjon nyújtani, mégpedig saját otthonában.
Az Orient kincsei különleges alkotóelemekből megalkotott varázslatosan érzéki illatok formájában jelennek meg, és minden Tesori d'Oriente kozmetikumot egyediséggel és keleties szépséggel ruháznak fel. A keleties illatok hagyományos érzéki élményét a lehető legmodernebb adalékok egészítik ki, ezzel is fokozva a készítmények különlegességét.
A Tesori d'Oriente a mindennapi relaxáció szertartásához szükséges kozmetika készítmények komplett kínálatát felöleli. Ezek a rituálék segítenek megszabadítani a mindennapi élet stresszétől, és előidézik a testi és lelki egyensúly teljes nyugalmát.
Az egyedülállóan érzéki illatokkal rendelkező minőségi olasz termékek bőrének minden egyes érintése a szívből jövő öröm és a pihentető ellazulás érzését kelti. Szerezzen minden nap boldog perceket magának a Tesori d'Oriente készítményekkel!