Tesori d'OrienteFior di Loto e Karité ajándékszett hölgyeknek

Tesori d'Oriente Fior di Loto e Karité ajándékszett hölgyeknek
Tesori d'Oriente Fior di Loto e Karité ajándékszett hölgyeknek
8 190Ft

Raktáron | 8 190,00Ft / 1 db, áfával | Kód: TSR00796

Eau de Parfum 100 ml + krémtusfürdő 250 ml + habfürdő 500 ml

1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

Támogassa kedvenc illatának intenzitását.A női Tesori d'Oriente Fior di Loto parfüm-szett magán az illaton kívül még ápoló kozmetikumokat is tartalmaz, melyek meghosszabbítják érzéki élményét.

Tulajdonságok:

  • praktikus kazettában, mely másra is felhasználható

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • krémtusfürdő 250 ml
  • habfürdő 500 ml

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

A Tesori d'Oriente márka alapgondolata, hogy minden nő számára lehetővé kell tenni, hogy testének és lelkének egyaránt érzéki élményt tudjon nyújtani, mégpedig saját otthonában.
Az Orient kincsei különleges alkotóelemekből megalkotott varázslatosan érzéki illatok formájában jelennek meg, és minden Tesori d'Oriente kozmetikumot egyediséggel és keleties szépséggel ruháznak fel. A keleties illatok hagyományos érzéki élményét a lehető legmodernebb adalékok egészítik ki, ezzel is fokozva a készítmények különlegességét.
A Tesori d'Oriente a mindennapi relaxáció szertartásához szükséges kozmetika készítmények komplett kínálatát felöleli. Ezek a rituálék segítenek megszabadítani a mindennapi élet stresszétől, és előidézik a testi és lelki egyensúly teljes nyugalmát.
Az egyedülállóan érzéki illatokkal rendelkező minőségi olasz termékek bőrének minden egyes érintése a szívből jövő öröm és a pihentető ellazulás érzését kelti. Szerezzen minden nap boldog perceket magának a Tesori d'Oriente készítményekkel!